Ez volt a Flinkit! eddigi legnagyobb dobása

Szerdahelyi Csaba  |  2021. 10. 18., 16:00

A nemzetközi partnerhálózat kiépítése elkötelezett, dinamikus partnerekkel – ezt tartják a Flinkit!-nél 2022 legfontosabb célkitűzésének.

„Az élményalapú céges tréningek fejlesztik a kommunikációt, építik a bizalmat, a résztvevők minden tét nélkül bemutathatják társaiknak erősségeiket, amivel hozzá tudnak járulni a csapat sikeréhez, eredményességéhez” – hangsúlyozza a területen közel 25 éves tapasztalatára támaszkodva Pintér Antal, a Flinkit! ügyvezetője.

Az Üzletem új, CÉGES LEGEK sorozatában elsőként a Flinkit! legjeiről számolunk be.

Az előző év legnagyobb tanulsága: A célt kell szem előtt tartanunk, de az odavezető utat rugalmasan kell kezelnünk.

Az idei év legnehezebb feladata: A megfelelő munkatársak megtalálása.

A jövő év legfontosabb célkitűzése: A nemzetközi partnerhálózat kiépítése elkötelezett, dinamikus partnerekkel.

A vállalkozás eddigi legnagyobb dobása: Online teambuilding kifejlesztése a COVID helyzetre reagálva.

A vállalkozás életében a legdrasztikusabb váltás/változtatás: 2020. márciusában egy teljesen kész terméket kellett a COVID miatt betenni a fiókba, másfél évre.

A leghatékonyabb működéshez szükséges új feladatok: Értékesítési és marketing szervezet kiépítése.

Erre kellene a jövőben a legtöbb pénzt fordítani: Marketing és értékesítés.

A legbosszantóbb pillanat a vállalkozás történetében: Csalódások sorozata a marketing ügynökséggel való együttműködésben

A legnagyobb konkurenst ezzel lehet legyőzni: Kreatív fejlesztési megoldások.

Ezzel a legnehezebb ma megbirkózni az üzleti életben: Állandóan változó befektetői környezet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS