Ez volt a Flinkit! eddigi legnagyobb dobása

Szerdahelyi Csaba  |  2021. 10. 18., 16:00

A nemzetközi partnerhálózat kiépítése elkötelezett, dinamikus partnerekkel – ezt tartják a Flinkit!-nél 2022 legfontosabb célkitűzésének.

„Az élményalapú céges tréningek fejlesztik a kommunikációt, építik a bizalmat, a résztvevők minden tét nélkül bemutathatják társaiknak erősségeiket, amivel hozzá tudnak járulni a csapat sikeréhez, eredményességéhez” – hangsúlyozza a területen közel 25 éves tapasztalatára támaszkodva Pintér Antal, a Flinkit! ügyvezetője.

Az Üzletem új, CÉGES LEGEK sorozatában elsőként a Flinkit! legjeiről számolunk be.

Az előző év legnagyobb tanulsága: A célt kell szem előtt tartanunk, de az odavezető utat rugalmasan kell kezelnünk.

Az idei év legnehezebb feladata: A megfelelő munkatársak megtalálása.

A jövő év legfontosabb célkitűzése: A nemzetközi partnerhálózat kiépítése elkötelezett, dinamikus partnerekkel.

A vállalkozás eddigi legnagyobb dobása: Online teambuilding kifejlesztése a COVID helyzetre reagálva.

A vállalkozás életében a legdrasztikusabb váltás/változtatás: 2020. márciusában egy teljesen kész terméket kellett a COVID miatt betenni a fiókba, másfél évre.

A leghatékonyabb működéshez szükséges új feladatok: Értékesítési és marketing szervezet kiépítése.

Erre kellene a jövőben a legtöbb pénzt fordítani: Marketing és értékesítés.

A legbosszantóbb pillanat a vállalkozás történetében: Csalódások sorozata a marketing ügynökséggel való együttműködésben

A legnagyobb konkurenst ezzel lehet legyőzni: Kreatív fejlesztési megoldások.

Ezzel a legnehezebb ma megbirkózni az üzleti életben: Állandóan változó befektetői környezet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS