Behaviour: ők lettek 2023-ban az év HR-vezetői

2023. 11. 10., 11:11

Negyedik alkalommal adta át a Behaviour magazin „Az év HR-vezetője” kitűntetést november 7-én. Kis-, közép- és nagyvállalati kategóriában díjazták a kimagasló eredményeket elért, egyedi karrierutat bejárt HR-vezetőket.

Az előző évekhez hasonlóan 2023-ban is három kategóriában lehetett versenybe szállni az elismerésért. A HR-vezetők ajánlás útján kerülhettek a díj várományosai közé, majd a második körben a benyújtott pályamunkák alapján a szerkesztőség négy-négy döntőst választott ki a jelöltek közül a kis -közép -és nagyvállalati mezőnybe.

A díjazottak

Kisvállalati kategória

1. Szabó Lilla, a Deufol Hungary Kft. HR-szolgáltatásvezetője,

2. Stötzer Csaba, az LG Electronics HR-vezetője,

3. Csatlós Éva, a Packeta Hungary Kft. ügyvezetője és HR-igazgatója.

Középvállalati kategória

1. Klesitz Eszter, a Valeo eAutomotive Hungary Kft. site HR-managere,

2. Dr. Szekeres Áron, a BMW Manufacturing Hungary Kft. HR-, Marketing -és Toborzási vezetője,

3. Vizi Nikolett, a Pannonia Bio Zrt. HR-igazgatója.

Nagyvállalati kategória

1. Dr. András Klára, az Egis Gyógyszergyár Zrt. HR- és kommunikációs igazgatója,

2. Tagai Dóra, a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. HR-vezetője,

3. Árki Hajnalka, a Harman cégcsoport magyarországi HR-csapatának szenior direktora.

Az ünnepély a különdíjak átadásával zárult, amit idén négy kategóriában osztottak ki: Kissné Sághegyi Katalin, a MELECS EWS GmbH Magyarországi Fióktelepének HR-vezetője nyerte az Év Innovatív HR-vezetője különdíjat, Bánhidi Eszter, a Danone Magyarország Kft. HR-vezetője lett idén az Év Fiatal HR-vezetője, Dulin Judit, a Lidl Magyarország HR-igazgatója kapta az Év Inspiráló HR-vezetője kitűntetést, Szalai Enikő, a Yettel Magyarország Zrt. HR-vezérigazgató helyettese pedig „Az év HR-vezetője – CSR” különdíjban részesült.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-01 14:10:00
Az Európai Unió Tanácsának elnöksége és az Európai Parlament tárgyalói ideiglenes megállapodásra jutottak a digitális elemeket tartalmazó termékekre vonatkozó kiberbiztonsági követelményekről szóló jogszabályjavaslatról, amelynek célja annak szavatolása, hogy a forgalomba hozott termékek, például a csatlakoztatott otthoni kamerák, hűtőszekrények, televíziók és játékok biztonságosak legyenek.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS