Átadták Az Év Cégvezetője díjakat

Átadták Az Év Cégvezetője díjakat
2024. 03. 23., 12:10

Negyedik alkalommal rendezte meg a Behaviour magazin Az Év Cégvezetője versenyt, a díjakat március 21-én adták át. A kitüntetéssel kis-, közép- és nagyvállalati kategóriában díjazták a cégvezetőket, emellett a magazin négy különdíj átadásával ismerte el a figyelemre méltó karrierúttal rendelkező cégvezetőket.

A Behaviour magazin idén is átadta rangos elismerését, Az Év Cégvezetője díjat. A korábbi évekhez hasonlóan most is ajánlás útján kerülhettek be a versenyzők a kitüntetésért folyó verseny mezőnyébe, majd a szerkesztőség által kiválasztott kategóriánként négy-öt, illetve a közönségszavazás által továbbjuttatott egy jelölt került be a döntőbe, így a 16 főből álló döntős mezőnyt a pályamunkák szakmai értékelése mellett a közönségszavazatok is alakították.

A kisvállalati kategória győztese Szabó Péter, a Microsoft Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója, második Nicole Diane Springer, a Xylem Water Solution Kft. Ügyvezető igazgatója, a harmadik dr. Sabjányi László, a Bolt HTX Kft. Ügyvezető igazgatója lett.

A középvállalati kategória győztese Tóvizi Szilveszter, a MELECS EWS GmbH magyarországi fióktelepének ügyvezető igazgatója lett. Pontegyenlőséggel ért el megosztott második helyezést Mihalicz Antal, a Sertec Auto Structures Hungary Kft. ügyvezetője és Pataki Zoltán, a Samsonite Hungária Kft. gyárigazgatója, a kategória harmadik helyezettje Mészáros Mariann, a Dorsum Zrt. vezérigazgatója lett.

A nagyvállalati kategória győztese Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, a második Kónya László, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezető igazgatója, a harmadik Szincsák Attila, a DENSO Gyártó Magyarország Kft. ügyvezetője lett.

A Behaviour magazin idén is négy különdíjjal jutalmazta a kiemelkedő karrierutat magukénak tudó cégvezetőket. Az év innovatív cégvezetője díjat idén dr. Balczó Barnabás, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta, az év női cégvezetője Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója lett, Varga Bálintot, a K&V Logistic Solutions ügyvezetőjét tüntették ki az év fiatal cégvezetője díjjal, Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője és tulajdonosa pedig az év inspiráló cégvezetője díjat vehette át.

A zsűri tagja volt dr. Csorbai Hajnalka, az OPTEN Stratégiai igazgatója, Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, Joó István, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatója, dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental Csoport Országigazgatója és dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető és Specialistakiválasztó Kft. Ügyvezető igazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS