Átadták a Békés Megyei Prima Primissima díjakat

Átadták a Békés Megyei Prima Primissima díjakat
2022. 10. 03., 16:18

Gyulán, a Vigadóban osztották ki a Kiváló Vállalkozói Díjakat, az Irodalmi Prima díjat, valamint a Magyar Tudomány és a Magyar Zeneművészetéért Prima díjakat.

Szeptember 30-án délután ünnepélyes keretek között adták át a Békés Megyei Prima Primissima díjakat a gyulai Vigadóban. Az eseményen jelen volt Rákóczi Attila, a Békés megyei Kormányhivatal főigazgatója, Gesztesi Béla, a VOSZ ügyvezető igazgatója, Csige Gábor, Gyula város jegyzője és Bődi János, a Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke – számolt be a behir.

Az eseményt a VOSZ Békés Megyei Szervezetének elnöke nyitotta meg. Nagy Mihály László elmondta, hogy nagyon fontosnak tartja a helyi emberek támogatását és segítését, mint fogalmazott „itt vagyunk itthon, ami védőhálót rak a lábunk alá”.

Kiváló vállalkozói díjat kapott:

– Barta István Zoltán 

– Hódosi József

– Lipták László

– Dékány Attila

– Bődi Péter

Az Irodalmi Prima Díj nyertese:

– Kiss Ottó költő

Magyar Tudomány Prima Díjat kapott:

Erdész Ádám történész

Magyar Zeneművészet Prima Díjat kapott:

– Hajtmann Ildikó énekművész

behir

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-11-25 16:19:00
Az újabb és újabb generációk új trendeket hoznak, melyek az élet minden területére szép lassan begyűrűznek. Az egészségügyben ilyen új trend az úgynevezett figitális betegek megjelenése, akik sokkal bátrabban használják a digitális megoldásokat, de közben ragaszkodnak a fizikai eszközökhöz is. A Deloitte friss tanulmánya azt vizsgálja, hogyan alakulhat át az egészségügyi ellátás a megjelenésükkel.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A bérrendezés akkor ésszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.
2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS