A világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjén a vizsla

2021. 09. 08., 13:00

Szeptember 6-án listázta a Hungarian Vizsla Inu nevű magyar digitális pénzt az XT.COM. A kínai XT a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, napi forgalma több mint 200 milliárd forint. A vizsla így újabb milliónyi potenciális vásárló számára vált elérhetővé, kibocsátói az árfolyam komoly növekedésre számítanak.

A Hungarian Vizsla Inu magyar kriptovaluta augusztus végén jelent meg első nemzetközi kriptotőzsdéjén, a Hotbiten. A listázás eredménye az árfolyam háromszoros emelkedése lett, a sikert pedig most újabb mérföldkő követi: a kínai piac felé nyit a HVI csapata.

Szeptember 6-án az XT.COM nevű kínai kriptotőzsdén is megjelent a Hungarian Vizsla Inu. Az XT a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, napi forgalma több mint 200 milliárd forint értékű, ami háromszor nagyobb a Hotbitnél.

„Hatalmas elismerés számunkra, hogy néhány hét leforgása alatt két nemzetközi kirptotőzsde szakértői is úgy döntöttek, listázzák a vizslát. Nagy lehetőségként tekintünk arra, hogy immár a kínai XT-n is elérhetőek vagyunk, mindez hatalmas növekedési potenciált rejt magában” – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Gülsen Péter.

A legnépszerűbb magyar kriptovaluta hamarosan egy újabb nemzetközi tőzsdére is felkerül. A következő listázás az IndoEx-en várható, ami méreteiben tizenháromszor akkora forgalommal rendelkezik, mint a Hotbit és a világ Top 10 kriptótőzsdéjébe jutásáért versenyez.

Napi forgalma több mint 700 milliárd forintnyi, ami 1000 token helyett alig 70 listázott valuta közt oszlik el. Itt Vizsla Token (HVI)-BTC (Bitcoin) és HVI-USDT (Dollár kriptó) párokkal lehet majd kereskedni szeptember 20-tól.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.
2024-12-11 21:11:00
Kiemelkedő vándorlási többlet és tranzakciószám jellemzi a közép-magyarországi régiót, amely az ingatlanpiac motorjaként egyben az ország legdrágább térsége is – derül ki az Otthon Centrum harmadik negyedévre vonatkozó elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS