A PETA elismerése az AVON-nak

2019. 12. 19., 13:30

Az amerikai állatvédő szervezet, a PETA bejelentette, hogy az Avon Product Inc. felkerült a „Az állatkísérletek megszüntetésén és kiváltásán dolgozó vállalatok” listájára. Az AVON csatlakozik azon vállalatok nagyon szűk listájához, melyek elkötelezetten dolgoznak az állati tesztelést nem igénylő módszerek fejlesztésén és azok elfogadtatásán.

„Nem gondoljuk, hogy a termékek biztonságosságának igazolásához állatkísérletek szükségesek, ezért sehol a világon nem tesztelünk állatokon. A továbbiakban is az alternatív vizsgálati módszerek teljeskörű elfogadásáért küzdünk, éppen ezért nagy örömmel tölt el bennünket és büszkék vagyunk arra, hogy ezt az igen megtisztelő elismerést megkaptuk a PETA-tól. A PETA kitüntetése annak a régóta zajló, aktív törekvésünknek az elismerése is, amely az állatkísérleteket nem igénylő megoldások kifejlesztésére és népszerűsítésére irányul” – nyilatkozta Jonathan Myers, az AVON üzemeltetési vezérigazgatója.

Kathy Guillermo, a PETA alelnöke elmondta: „Örömmel köszöntjük az AVON-t a listán. Lenyűgözött bennünket a vállalat elkötelezettsége, amelyet az állatokon végzett kísérletek befejezéséért és a nem állati tesztelési módszerek fejlesztésének és elfogadásának előmozdításáért tesz. Nagyon várjuk, hogy folytathassuk a partnerségünket az AVON-nal, amely a beszállítóival közösen dolgozik a termékekbe kerülő összetevőket illető állatkísérlet-mentességnek megfelelő szabályozásokon.”

Az állatok jólétének tiszteletben tartása az AVON termékbiztonsági filozófiájának egyik alappillére. A vállalat több mint három évtizede aktívan dolgozik a biztonságos, állati kísérleteket nem igénylő tesztelési folyamatok fejlesztésén, olyan szervezetettekkel együttműködve, mint az In Vitro Sience és az Humane Society International(HSI).

A folyamatos és kitartó munka eredményeképpen az AVON mára beszüntette az összes jogszabályban előírt állatkísérletet, és ezzel az első globális szépségipari vállalattá vált, amely a kínai piacon is árusítja termékeit, amellett, hogy véget vetett a termékeken, illetve egyes összetevőkön való állatkísérleteknek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-09 20:46:54
Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS