A következő generációnak üzen az Erste Csoport

2021. 11. 20., 11:01

Megérkezett az Erste Csoport legújabb karácsonyi reklámfilmje. A bécsi székhelyű bankcsoport már negyedik éve segít karácsonyi hangulatot teremteni globális digitális kampányával. Idén az Erste Csoport reklámja világunk és legfiatalabb lakóinak jövőjére összpontosít. Korábbi hirdetéseinek 200 milliós megtekintésével az Erste Csoport az egyik legsikeresebb márkává nőtte ki magát a rendszeres karácsonyi reklámot készítő vállalatok között.

Az új #higgyaholnapban című reklám megtekinthető az Erste Csoport weboldalán, valamint a YouTube-on, a Facebookon, és a Twitteren.

A jövőre összpontosítva

Az új karácsonyi film a klímaváltozással foglalkozik és a családok mindennapi életéből vett ismerős helyzetek segítségével mutatja be, hogy egyetlen apró cselekedettel is sokat tehetünk a jobb jövőért. Takarékoskodni a vízzel, szelektíven gyűjteni a szemetet, és biciklizni autózás helyett – minden a felelős viselkedésről szól, hogy élhetőbb jövőt teremtsünk a gyermekeinknek. A reklám azt meséli el, hogy egy leendő apát hogyan késztet fenntartható cselekvésre, ha születendő gyermekére gondol. Ez a #higgyaholnapban.

„A jövő mindnyájunk számára nagy kihívást jelent. Át kell gondolnunk tetteinket, alternatívákat keresnünk, új kihívások elé állítanunk magunkat – a megszerzett tapasztalatok segítségével pedig fejlődnünk kell. Ez nem csak arról szól, hogy le kell mondanunk bizonyos dolgokról, hanem arról is, hogy a legtöbbet hozzuk ki a lehetőségekből és emberileg is fejlődjünk. Higgyünk a holnapban” – mondta Mario Stadler, az Erste Csoport márkaigazgatója.

Jól bevált gárda

Ismét a Jung von Matt DONAU volt a felelős a reklám kreatív megvalósításáért.

Werner Singer, kreatív igazgató és ügyvezető partner: „Az Erste Csoport azon a reklámfilmjei, amelyeknek a létrehozásában az elmúlt években közreműködtünk, egyértelmű üzenetet hordoztak: higgyünk magunkban. Idén kiterjesztettük ezt a gondolatot: higgyünk magunkban és a holnapban. Éppúgy, mint Jakub, a film főszereplője, aki nap mint nap új döntési helyzetekbe kerül, ahogy legjobb tudása szerint igyekszik a világot a lehető legjobbá tenni születendő kislánya számára, és alig várja, hogy találkozhasson vele”.

Az animációt a londoni Passion Pictures készítette, miután az elmúlt években is sikerrel hozták létre az Erste Csoport karácsonyi kisfilmjeinek saját világát. Mark Waring rendezővel együttműködve a Passion Pictures idén olyan fantáziavilágot hozott létre, amelyet a stop-motion ihletett és dacol a valósággal.

A film zenéjét a Soviet Science szerezte, a dalszöveget Andreas Putz, a Jung von Matt DONAU alapítója és ügyvezető partnere írta.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-01 19:11:00
Niki, a frissen kiképzett szolgálati kutya és egy csomagvizsgáló röntgen is segíti a NAV munkáját a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS