A Bridgestone teljes európai gyártóhálózatában újraindul a termelés

2020. 04. 22., 11:30

A Bridgestone újraindítja a termelést az olaszországi Bariban és a belgiumi Lanklaarban valamint a franciaországi Béthune-ben található európai gyártóüzemeiben is.

A fenti intézkedést megelőzően a vállalat április 14-én jelentette be, hogy minden spanyolországi (Burgos, Bilbao és Puente San Miguel) és oroszországi (Uljanovszk) üzemében újraindult a termelés. A mostani bejelentés azt jelenti, hogy a Bridgestone EMIA (Európa, Oroszország, Közel-kelet, India és Afrika) régió teljes gyártóhálózatában újraindult a termelés, ami alól csak az indiai és dél-afrikai üzemek jelentenek kivételt. Ezek továbbra is zárva maradnak.

A Bridgestone üzemeit eredetileg azért zárták be, mert a Covid-19 járvány következtében nagymértékben visszaesett az abroncsok iránti kereslet. Mivel azonban mind a vállalatok, mind pedig a vásárlók részéről ismét növekvő kereslet mutatkozik a Bridgestone abroncsai iránt, a vállalat úgy határozott, hogy a megfelelő kínálat biztosítása érdekében újraindítja a termelést.

A Covid-19 vírus következtében kialakult helyzet azonban továbbra is komoly, ezért az újranyitott üzemekben a dolgozók egészségvédelme és biztonsága kiemelten fontos szempont a Bridgestone számára. A vállalat szigorúan betartja a járványügyi és betegségmegelőzési központok (CDC-k) és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) útmutatásait és ajánlásait, valamint az érintett országok kormányai által hozott rendelkezéseket.

Ezen felül a vállalat a saját protokolljainak megfelelő részletes eljárásokat és ellenőrzési folyamatokat dolgozott ki a munkahelyi veszélyhelyzetek kiküszöbölése érdekében azért, hogy biztosítani tudja a személyek közötti távolságtartást és a megfelelő védelmet minden dolgozója számára.

A Bridgestone továbbra is figyelemmel kíséri az aktuális egészségügyi helyzetet és a termékei iránt jelentkező kereslet ingadozásait.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS