Pályázati workshopokra hív az Agrárminisztérium

2020. 01. 22., 12:31

Az Agrárminisztérium (az előző évekhez hasonlóan) 2020-ban is segítséget kíván nyújtani a környezet- és természetvédelmi valamint, az agrárágazati civil szervezeteknek, hogy szakmai, valamint a tárca célkitűzéseihez is illeszkedő projektjeik megvalósításához vissza nem térítendő támogatásban részesülhessenek.

A Zöld Forrás pályázat, valamint az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat 2020. január 20-án jelent meg a minisztérium honlapján.

A formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében a minisztérium Parlamenti és Társadalmi Kapcsolatok Főosztálya, mint a pályázatok szakmai kezelője, idén is workshop keretében kíván szakmai tájékoztatást adni az érdeklődő civil szervezetek részére.

  • A Zöld Forrás pályázat benyújtásával kapcsolatos rendezvény időpontja: 2020. február 3. (hétfő) 10.00-12.00
  • A rendezvény helyszíne: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint Kupolaterem
  • Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat benyújtásával kapcsolatos rendezvény időpontja: 2020. február 3. (hétfő) 12.30-14.30
  • A rendezvény helyszíne: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint Kupolaterem

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Egy szervezet maximum két főt delegálhat, azonban mindkét meghirdetett pályázat workshopján részt vehet.

A környezet- és természetvédelmi, valamint agrárágazati civil szervezetek jelentkezésüket legkésőbb 2020. január 30. (csütörtök) 12.00-ig tudják jelezni az alábbi regisztrációs linkre kattintva.

Pályázati workshop regisztrációs felület: https://forms.gle/EwTvEkrQUjko77zD8”

AM Sajtóiroda

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-13 14:10:00
A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége – derül ki az Agroinform.hu felméréséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS