Októberig lehet jelentkezni az Év Lakberendezője pályázaton

2022. 08. 15., 20:23

18. alkalommal hirdette meg az Év Lakberendezője pályázatot a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ). A legrangosabb magyarországi megmérettetésre a profik egy már megvalósult munkájukkal jelentkezhetnek, a pályakezdők egy megadott alaprajz és műszaki tartalom alapján bizonyíthatják tudásukat.

„A lakberendezés egyre jobban érdekli az embereket, hiszen életünk egyik legmeghatározóbb része az otthonunk. Ha az interneten, az újságban vagy az ismerősünknél meglátunk valami izgalmasat, azt mi is azonnal szeretnénk megvalósítani” – állítja Ács Erzsébet, a LOSZ elnöke.

„A XXI. században olyan dinamikusan változnak a technológiai és műszaki megoldások, hogy a lakberendezőknek már nem elég a munkához a szépérzék. Napi szintű tanulásra, fejlődésre van szükségük ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani az innovációval és a legújabb trendekkel” – magyarázta Ács Erzsébet.

Példaként említette: ma már egyáltalán nem idegen például, ha tapéta van a fürdőszobában a zuhanykabinban, holott az néhány éve még elképzelhetetlen volt.

Kreativitásukról és tudásukról a profi és pályakezdő lakberendezők idén is számot adhatnak a 18. alkalommal kiírt Év Lakberendezője pályázaton, amelyre november 1-ig várják a jelentkezéseket három kategóriában. A pályázat főtámogatója a RAVAK Hungary Kft.

Az ünnepélyes díjátadót 2022. december 2-án tartják a LOSZ és a RAVAK közös szervezésében.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.
2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-27 19:47:00
A tervezéshez és működéshez is nélkülözhetetlen adatokat kérhet le minden hazai, közel 45 ezer szálláshely a megújult NTAK-felületen.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS