Május 9-ig lehet nevezni a PREXA pályázaton

Május 9-ig lehet nevezni a PREXA pályázaton
2023. 04. 19., 19:21

A Magyar PR Szövetség meghosszabbította a PR Excellenece Hungary Award (PREXA) pályázat nevezési határidejét. A PR-szakembereknek május 9-ig van lehetőségük nevezni a rangos díjra. A szövetség a szakmai zsűri névsorát is közzétette.

Az előzsűriből és főzsűriből álló szakmai zsűri hét szempont alapján értékeli majd a pályázatokat. A shortlist eredményhirdetésére május 22-én kerül sor, az előzsűri által kiválasztott pályaműveket május 30-án, egy háromperces prezentáció keretében mutatják be a nevezők a zsűri és a közönség számára. A győzteseket 2023. június 21-én hirdetik ki.

„A PREXA a legjobb fórum arra, hogy a kommunikációs műhelyek bemutassák és megméressék az elmúlt időszak PR-megoldásait. Nagyon várom a pályázatokat és a shortlist-re kerülő PR megoldások bemutatóit, mert ezek nem csak a kommunikációs innováció legfrissebb képviselői, hanem az egymástól tanulás és a szakmán belüli kapcsolatépítés katalizátora is” – mondta Gáspár Bence, a zsűri elnöke, az OTP Bank kommunikációs vezetője, az MPRSZ alelnöke.

A zsűri az Év Kiváló PR-szakembere díjat és a 35 év alatti legkiválóbb PR-szakembernek járó elismerést is kiosztja, valamint kihirdeti az Év Ügynökségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-16 11:00:49
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS