Május 9-ig lehet nevezni a PREXA pályázaton

Május 9-ig lehet nevezni a PREXA pályázaton
2023. 04. 19., 19:21

A Magyar PR Szövetség meghosszabbította a PR Excellenece Hungary Award (PREXA) pályázat nevezési határidejét. A PR-szakembereknek május 9-ig van lehetőségük nevezni a rangos díjra. A szövetség a szakmai zsűri névsorát is közzétette.

Az előzsűriből és főzsűriből álló szakmai zsűri hét szempont alapján értékeli majd a pályázatokat. A shortlist eredményhirdetésére május 22-én kerül sor, az előzsűri által kiválasztott pályaműveket május 30-án, egy háromperces prezentáció keretében mutatják be a nevezők a zsűri és a közönség számára. A győzteseket 2023. június 21-én hirdetik ki.

„A PREXA a legjobb fórum arra, hogy a kommunikációs műhelyek bemutassák és megméressék az elmúlt időszak PR-megoldásait. Nagyon várom a pályázatokat és a shortlist-re kerülő PR megoldások bemutatóit, mert ezek nem csak a kommunikációs innováció legfrissebb képviselői, hanem az egymástól tanulás és a szakmán belüli kapcsolatépítés katalizátora is” – mondta Gáspár Bence, a zsűri elnöke, az OTP Bank kommunikációs vezetője, az MPRSZ alelnöke.

A zsűri az Év Kiváló PR-szakembere díjat és a 35 év alatti legkiválóbb PR-szakembernek járó elismerést is kiosztja, valamint kihirdeti az Év Ügynökségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS