Az eMAG és az Extreme Digital is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

2020. 02. 24., 16:45

Az eMAG és az Extreme Digital magyarországi webáruházai is díjat nyertek az Ország Boltja versenyen. Az egyesülés alatt álló cégek közül az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában szerzett népszerűségi díjat, az eMAG pedig a webpláza kategóriában lett a legnépszerűbb ezerhatszáz induló online áruház közül, valamint egy minőségi bronzérmet is nyert.

Az Ország Boltja nevű megmérettetést kilencedik alkalommal szervezte meg az Árukereső.hu árösszehasonlító-oldal tulajdonosa, melynek keretében minőségi, és népszerűségi díjakat osztanak ki.

Az utóbbi keretében a helyezettek listája az internetezők 2019. december 2. és 2020. február 4. között leadott voksai nyomán állt össze. A mostani verseny végeredménye érdekes, mivel az egyesülés alatt álló Extreme Digital és eMAG vállalat egyaránt díjazott lett.

Az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában nyert el népszerűségi díjat, míg az eMAG magyarországi leánya a webpláza általános kategóriában szerezte meg ugyanezt, illetve egy bronzérmet szerzett a webpláza minőségi kategóriában.

A két vállalat helyezései megfelelnek az általános trendeknek: mivel az Extreme Digital 2001-es indulásakor még kizárólag műszaki termékeket árusított, napjainkban is az elektronikai eszközök eladása a legerősebb a weblapon.

Az eMAG 2013-as hazai indulásakor eleve nem műszaki szakkereskedésként, hanem általános webáruházként pozícionálta magát, így nem meglepő, hogy a webpláza kategóriában aratott győzelmet. Ez a kategória csupán három éve létezik, amióta a magyar e-kereskedelmi piac legnagyobb szereplői között kiéleződött a verseny.

„Nagyon büszke vagyok az idei helyezésünkre, az elért voksok száma hűen tükrözi, hogy mely területeken a legerősebb az Extreme Digital és az eMAG. A küszöbön álló magyarországi fúzió során ezt az előnyt szeretnénk tovább erősíteni, a hatékonyabb, gazdaságosabb belső működésnek pedig a kedvezőbb árakon keresztül végül a vásárlók látják majd hasznát” – mondta Várkonyi Balázs, az eMAG és az Extreme Digital ügyvezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.
2022-09-23 19:23:00
A Központi Nyomozó Főügyészség a külföldi hivatalos személy vonatkozásában üzletszerűen elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozása során őrizetbe vett gyanúsított letartóztatását indítványozta.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS