Az Alza.hu-t választották 2019 Ország Boltjává a Webplázák kategóriában

2020. 02. 26., 19:00

Első díjat nyert az Alza.hu Webpláza kategóriában Magyarország egyik legtekintélyesebb versenyén.

Idén immár kilencedik alkalommal adták át az Árukereső.hu árösszehasonlító-oldal szervezésében az Ország Boltja minőségi és népszerűségi díjait. A verseny 14 kategóriában zajlik termékcsoportok szerint.

A minőségi díjak közé tartozó webpláza kategóriában, amelyben az Alza.hu elnyerte az első helyet, a legnagyobb forgalmú és legszélesebb választékot kínáló internetes kereskedők versenyeznek, a verseny kizárólag valódi vásárlók értékelésén alapul. A győztes a minőségi kategóriában az a webáruház, amelyik az év folyamán a legjobb minősítést kapja a vásárlóktól.

„Óriási örömünkre szolgál, hogy ilyen kiemelkedő eredményt értünk el a magyarországi internetes kereskedelemre jellemző nagyon erős versenyben. Nagyra értékeljük a vásárlók bizalmát, és továbbra is arra törekszünk, hogy a legjobb választékot, a legjobb weboldalt, minőségi ügyfélszolgálatot és a leggyorsabb kiszállítást biztosítsuk számukra. Szolgáltatásunk kiemelt része a legújabb technológiával felszerelt Róbert Károly körúti modern Showroomunk is, ahol a vásárlás valódi élmény az odalátogatók számára.  Nem kérdés, hogy jövőre is az élen szeretnénk végezni vásárlóink elégedettségét és bizalmát továbbra is kiérdemelve” – mondta Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője.

Az Alza.hu másodszor nevezett be az Ország Boltja versenybe. Tavaly kategóriájában a második helyet szerezte meg. Az Alza-csapat munkájának köszönhető ügyfélközpontúság, szélesebb választék, minőségi szolgáltatás és magas színvonalú ügyfélszolgálat révén ezúttal már a legrangosabb díjat érdemelte ki a webáruház.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-02 12:12:58
Mivel az szja-törvény szerint nem minősül kamatjövedelemnek a legalább 10 évig tartott nyugdíjcélú megtakarítások hozama, nem csak a 15 százalékos kamatadó, hanem a szerda éjjel rendeletben bevezetett 13 százalékos szocho-t sem kell megfizetni például a nyugdíjcélú megtakarítások után – értelmezi a GRANTIS a szerda éjjel megjelent, a szociális hozzájárulási adó (szocho) eltérő alkalmazásáról szóló rendeletet.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS