Új vezető az EY Könyvvizsgálati Szolgáltatások élén

Új vezető az EY Könyvvizsgálati Szolgáltatások élén
2022. 07. 21., 17:27

Július 1-jétől Kónya Zsolt irányítja az EY Könyvvizsgálati Szolgáltatások üzletágát.

A közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Kónya Zsolt (a fotón) az EY-nál kezdte pályafutását. 2017-ben ő építette ki a számvitel területén belül a pénzügyi tanácsadás üzletágat, amit az iparágban szerzett széleskörű tapasztalatára és a tanácsadó cégnél elérhető tudásbázisra alapozott. A könyvvizsgálati szolgáltatások vezetőjeként első lépése lesz egy olyan működési modell kialakítása, amivel az eddiginél is gyorsabb fejlődési lehetőséget teremt a munkatársaknak, és még hatékonyabban tudja támogatni a vállalat ügyfeleit.

„A hazai EY történetének legsikeresebb évét zárta tavaly a könyvvizsgálati csapat. Zsolttal egy olyan vezető veszi át az üzletág irányítását, aki már bizonyította, hogy képes új dimenziókba emelni egy terület működését. Szakértelme és tapasztalata garantálja, hogy a jövőben is a lehető legmagasabb szinten fogjuk kiszolgálni ügyfeleinket, legyenek akár sikeres hazai vállalatok, vállalkozók vagy multinacionális cégek. Gratulálok Zsoltnak a kinevezéshez” – emelte ki Rencz Botond, az EY nemzetközi vezetője.

„A szakmánk komoly átalakuláson megy keresztül. Személyes küldetésemnek tekintem, hogy hosszú távon biztosítsuk az üzletág sikereit, aminek az alapja ügyfeleink és a munkatársak elégedettsége. A vállalat elkötelezettségét mutatja, hogy a következő 4 évben több mint 1 milliárd dollárt fordítunk újgenerációs könyvvizsgálati technológiákra világszerte, és bevezetünk egy olyan egyedi működési modellt, amivel minden eddiginél dinamikusabb fejlődési lehetőséget tudunk biztosítani kollégáink számára” – hangsúlyozta Kónya Zsolt a kinevezése kapcsán.

Az üzletágat 2015 óta Bartha Zsuzsanna vezette. Mára az EY rendelkezik a legnagyobb könyvvizsgálati ügyfélkörrel a 200 legnagyobb magyarországi vállalat listáján[1]. Zsuzsanna a továbbiakban a tőkepiaci szereplőkre fókuszál, még tovább fejlesztve a tanácsadó cég tekintélyes ügyfélkörét.

(Fotó: EY)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

Világszerte egyre erőteljesebb trend az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, azaz az átállás – teljes egészében vagy részben – a növényi eredetű táplálkozásra.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS