Hélène Kovalevsky közel hat éves vezetése után Lidia Wrońska veszi át a Nestlé Hungária szerencsi és diósgyőri gyárainak irányítását. Lidia Wrońska a Nestlé egyesült királyságbeli Fawdon gyáregységből érkezik Magyarországra.
Hélène Kovalevsky gyárigazgatóként végzett munkájával nemcsak a rövidtávú célkitűzéseket teljesítette, hanem hozzájárult a két üzem hosszútávú versenyképességéhez is.
„Büszke vagyok az elmúlt évek eredményeire, többek között a COVID járvány alatti helytállásunkra és az automatizálási tervek sikeres végrehajtására is, amellyel biztosítottuk pozíciónkat az élelmiszeripar élvonalában” – összegezte tapasztalatait a szakember.
Lidia Wrońska a Nestlé rzeszów-i gyárában kezdte pályafutását Lengyelországban. Vállalati mérnökként kulcsfontosságú szerepet töltött be a fenntartható és egyszerűsített munkamódszerek előmozdításában lengyelországi és régiós üzemekben, az elmúlt három évben pedig az egyesült királyságbeli Fawdon-gyáregység üzemmérnöke volt.
„Izgatottan várom a szerencsi és a diósgyőri csapatokkal való közös munkát, nagy reményeket fűzök a magyarországi üzemek kiváló adottságaihoz. Vezetőként arra fogok törekedni, hogy gondoskodjak az alkalmazottak szükségleteiről és kihozzam a legtöbbet a termelésben rejlő lehetőségekből” – mondta az új vezető.
A diósgyőri gyár a Nestlé cégcsoport egyetlen kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzeme a világon, ahonnan több, mint húsz országba szállítanak húsvéti és karácsonyi termékeket. Az idén hatvan éves üzemben napjainkban közel 300 féle üreges csokoládéfigura készül valódi csokoládéból.
A Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor-gyártó és -töltő központjaként működő szerencsi gyár pedig jövőre ünnepli alapításának századik évfordulóját. A Nestlé Hungária harminc országot lát el az itt készülő termékekkel, és az elmúlt években összesen 9 milliárd forint értékű fejlesztést hajtott végre a térségben, amelynek 76 százalékát a szerencsi üzemre fordították.
(Fotók: Nestlé)
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.