Elismert szakemberekkel bővült a Panattoni magyarországi irodája

2023. 04. 13., 20:11

Három új munkatárs csatlakozott az európai ipari ingatlanfejlesztő óriás, a Panattoni magyarországi csapatához.

„Vállalatunk magyarországi piacra lépésével még kiélezettebbé vált mind a big box, mind a last mile típusú raktárfejlesztésekért folytatott verseny. Ebben az környezetben fontos a tapasztalt szakértők megtalálása, akik nélkülözhetetlenek a különféle iparági szereplők – például az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek – igényeinek kiszolgálásához és az új trendek elemzéséhez” – mondta Kemenes László, a Panattoni Hungary ügyvezető igazgatója.

Koncz Róbert több mint 25 éves ingatlanüzemeltetési tapasztalattal rendelkezik. Tagja a RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), ingatlanpiaci szakértők független szakmai szervezetének és a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC). Korábban a Prologis magyarországi munkatársaként az üzemeltetési és vagyonkezelési feladatok mellett a különböző zöld megoldások bevezetéséért felelt: rekreációs parkok kialakítása, világítást megújító (retrofit) programok elindítása és az intelligens burkolatok felhasználása.

A Panattoni Hungary ingatlanüzemeltetési vezetőjeként feltett szándéka, hogy az általa már használt és ma már elengedhetetlen környezetvédelmi újítások alkalmazásával minél hatékonyabban járuljon hozzá a vállalat dekarbonizációs törekvéseihez.

Farkas Péter az ipari-, logisztikai- és lakóingatlan kivitelezések és fejlesztések területén tevékenykedik közel 20 éve. Tapasztalt projektmenedzserként olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott eddig, mint a Tecton, a Skanska vagy a CTP. Fővállalkozóként és tanácsadó partnerként többek között a Lenovo első európai gyártóüzemének, valamint a Nordic Light Trio - zöld és jóléti szempontokat ötvöző - irodaházának megvalósításában vett részt.

A Panattoni Hungary projektmenedzsment igazgatójaként és a műszaki, kivitelezési csapat vezetőjeként feladatai közé az építkezések műszaki, pénzügyi- és időbeni ütemterveinek megvalósítása, az elkészült létesítmények sikeres átadása, valamint a generálkivitelezők tendereztetése és a velük való kapcsolattartás tartozik.

Szűcs Tamás a Dél-kaliforniai Egyetemen szerezte kereskedelmi diplomáját. Pályafutása során legtöbbet multinacionális környezetben dolgozott, mint bérbeadó, tanácsadó, valamint expanziós munkatárs. Előző munkahelyén, Európa egyik ismert diszkonthálózatának, a Pepco-nak segítette magyarországi piacszerzését. Az itthon jelenleg 230 üzlettel rendelkező cég vezetői időszaka alatt látványos fejlődést ért el; összesen több mint 100 ezer négyzetméternyi üzlet nyílt meg olyan kiemelt bevásárlóközpontokban, mint a Mammut, a Corvin Pláza vagy az Árkád.

Telek-akvizíciós vezetőként a Panattoni magyarországi terjeszkedésért felel majd, támogatva az új beruházások megvalósulását.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS