Ha van véleménye az instázásról, még kitöltheti a kérdőívet

2019. 03. 30., 15:00

Idén negyedik alkalommal készíti el az Instagram-használati szokásainkról szóló felmérést a Crane marketingügynökség.

A tavaly publikált Magyar Instagram Körkép (MINK) 3.0 a változó szokásokra és trendekre világított rá az ingyenesen letölthető e-bookban található infografikákban, amelyeket több, mint 5500 magyar instázó válaszai alapján állítottak össze – írja a Kreatív Online.

A Crane idén is kíváncsi, mi változhatott a magyar instázók szokásaiban az elmúlt évben, így újra megkérik a magyar Instagram használókat, hogy április 3-ig nyilatkozzanak a képfeltöltési és követési szokásaikról. A Magyar Instagram Körkép negyedik kiadását várhatóan május elején publikálják. A legfrissebb e-book egyik kiemelt témája az Instán megjelenő influencer-jelenség lesz.

A MINK 3.0 e-book-ban megjelentek szerint a fiatal felnőttek átvették a hatalmat az Instagramon, akik bár a márkák jelenlétét díjazzák, ám a reklámokat idegesítőnek tartják. Érdekesség, hogy a korábbiaktól eltérően ritkábban posztolnak, inkább havonta, mint hetente.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.
2023-09-28 09:50:00
Elkészült a Vállalkozói Információs Portállal (VALI) integráltan működő Forrástérkép elnevezésű alkalmazás, amely a finanszírozási lehetőségek bemutatásával segíti a vállalkozásokat, főként a mikro- és kisvállalkozásokat – tájékoztatott az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS