Ha van véleménye az instázásról, még kitöltheti a kérdőívet

2019. 03. 30., 15:00

Idén negyedik alkalommal készíti el az Instagram-használati szokásainkról szóló felmérést a Crane marketingügynökség.

A tavaly publikált Magyar Instagram Körkép (MINK) 3.0 a változó szokásokra és trendekre világított rá az ingyenesen letölthető e-bookban található infografikákban, amelyeket több, mint 5500 magyar instázó válaszai alapján állítottak össze – írja a Kreatív Online.

A Crane idén is kíváncsi, mi változhatott a magyar instázók szokásaiban az elmúlt évben, így újra megkérik a magyar Instagram használókat, hogy április 3-ig nyilatkozzanak a képfeltöltési és követési szokásaikról. A Magyar Instagram Körkép negyedik kiadását várhatóan május elején publikálják. A legfrissebb e-book egyik kiemelt témája az Instán megjelenő influencer-jelenség lesz.

A MINK 3.0 e-book-ban megjelentek szerint a fiatal felnőttek átvették a hatalmat az Instagramon, akik bár a márkák jelenlétét díjazzák, ám a reklámokat idegesítőnek tartják. Érdekesség, hogy a korábbiaktól eltérően ritkábban posztolnak, inkább havonta, mint hetente.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS