Ha van véleménye az instázásról, még kitöltheti a kérdőívet

2019. 03. 30., 15:00

Idén negyedik alkalommal készíti el az Instagram-használati szokásainkról szóló felmérést a Crane marketingügynökség.

A tavaly publikált Magyar Instagram Körkép (MINK) 3.0 a változó szokásokra és trendekre világított rá az ingyenesen letölthető e-bookban található infografikákban, amelyeket több, mint 5500 magyar instázó válaszai alapján állítottak össze – írja a Kreatív Online.

A Crane idén is kíváncsi, mi változhatott a magyar instázók szokásaiban az elmúlt évben, így újra megkérik a magyar Instagram használókat, hogy április 3-ig nyilatkozzanak a képfeltöltési és követési szokásaikról. A Magyar Instagram Körkép negyedik kiadását várhatóan május elején publikálják. A legfrissebb e-book egyik kiemelt témája az Instán megjelenő influencer-jelenség lesz.

A MINK 3.0 e-book-ban megjelentek szerint a fiatal felnőttek átvették a hatalmat az Instagramon, akik bár a márkák jelenlétét díjazzák, ám a reklámokat idegesítőnek tartják. Érdekesség, hogy a korábbiaktól eltérően ritkábban posztolnak, inkább havonta, mint hetente.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 17:18:00
Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal meghívására 2023. január 30-31. között hazánkba látogatott a finn nukleáris hatóság főigazgatója, Petteri Tiippana, valamint Janne Nevalainen projektigazgató.