Ezen dolgozik hetek óta a Microsoft fejlesztőcsapata

2020. 10. 01., 12:15

Fontos javításokat végzett a böngészőn a Microsoft. Az új Edge sokkal gyorsabb és hatékonyabb, mint korábban, a memóriaigénye is csökkent.

A Microsoft az elmúlt néhány hónapban hatalmas munkát fektetett abba, hogy felgyorsítsa és hatékonyabbá tegye az Edge böngészőt. A fejlesztésekről a böngésző vezető termékmenedzsere, Kim Denny számolt be egy – írja a Computerworld.

Tesztek szerint két megoldás az előző változathoz képest 13 százalékkal felgyorsította a Edge-et. A Microsoft ezen felül továbbfejlesztette a görgetés animációját, valamint a scrollozás felhasználói élményén is javított. Denny szerint a változások gördülékenyebbé és megbízhatóbbá tették az Edge-et.

A Microsoft fejlesztőcsapata a böngésző erőforrás-igényeiből is faragott. A cég saját tesztjei szerint a Windows 10 May 2020 Update fejlettebb memóriakezelése 27 százalékkal mérsékelte a böngésző memóriaigényét.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS