Új lendületet kaphat a gazdaság újraindítása az új Széchenyi Kártya Programmal

Új lendületet kaphat a gazdaság újraindítása az új Széchenyi Kártya Programmal
2021. 10. 18., 13:00

A megújult Széchenyi Kártya Program magasabb sebességfokozatba kapcsolja a gazdaság talpra állítását azzal, hogy még kedvezményesebb finanszírozáshoz juthatnak a cégek. A K&H is bővíti portfólióját rövid és hosszú távú Széchenyi GO! hitelekkel.

Az elmúlt időszak kihívások elé állította a kis- és középvállalkozásokat. A gazdaság megerősítése szempontjából hatalmas jelentőségük van az olyan hitelkonstrukcióknak, amelyek kedvező finanszírozást biztosítanak a cégeknek. A Magyar Nemzeti Bank kamatemelésével pedig kiemelt jelentőséget nyer az új Széchenyi Hitel Program GO!, ami a teljes futamidő alatt fix kamattal kiszámítható finanszírozást biztosít a cégeknek. Ennek megfelelően a K&H is bővíti portfólióját a rövid és hosszú távú Széchenyi GO! hitelekkel.

„A júliusban startolt új Széchenyi Kártya Program mondhatni átveszi a Növekedési Hitelprogram Hajrá! szerepét, sőt annál még magasabb állami támogatással és kedvezőbb kamattal igényelhető. A Széchenyi Likviditási Hitel GO! a kkv-k egyéni igényeihez igazított finanszírozással segíti a gazdaság felpörgését, a Széchenyi Beruházási Hitel GO! konstrukció pedig hosszabb távon járul hozzá a tartós növekedéshez” – magyarázta Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője.

A Széchenyi Likviditási Hitel GO! termék azoknak jelent megoldást, akik kölcsönből szeretnének forgóeszközöket vásárolni vagy szolgáltatásokat igénybe venni, azaz rövid távú finanszírozási segítségre van szükségük. A futamidő 2 vagy 3 év, a támogatott kamat pedig mindössze évi fix 0,2 százalék. A Széchenyi Beruházási Hitel GO! konstrukcióval nagyobb ívű fejlesztéseket valósíthatunk meg, legyen szó új termelő gép beszerzéséről vagy akár teljes üzem létesítéséről. Az évi fix 0,5 százalékos kamatú kölcsön törlesztésére legfeljebb 10 év állhat rendelkezésre.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS