Együttműködik az Erste és az iSTYLE

2019. 07. 02., 17:31

Kamatmentes részletre vásárolhatják meg az Erste Bank hitelkártyás ügyfelei az iSTYLE üzletekben új, nem akciós iPhone, iPad, Apple Watch vagy Mac készülékeiket.

Az Erste és az iSTYLE az új Max hitelkártyát igénylőknek további árkedvezményt is kínál az iSTYLE üzleteiben. A bank arra számít, hogy a közeljövőben jelentősen nő a mobilfizetések száma és értéke.

Kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít ügyfeleinek az Erste Bank és az iSTYLE. Magyarország legnagyobb Apple Premium Resellerének az Erste Bankkal közös akciójában július 2-16. között mindenki kedvezményt kap a megvásárolt új készüléke árából, aki az iSTYLE üzletekben igényel új Erste Max hitelkártyát. Az akció ideje alatt iPhone vásárlása esetén 30, Apple Watch vagy iPad választásakor 20 ezer forintos kedvezményt biztosít, míg egy Mac árából 50 ezer forintot enged el – új készülék esetén.

Az Erste meglévő és új ügyfelei ezenkívül – minimum 6 havi, maximum 12 havi – kamatmentes részletre vásárolhatják meg új Apple készülékeiket augusztus elejéig az iSTYLE üzleteiben. Az új hitelkártyát igénylők így akár mindkét kedvezménnyel élhetnek. Az iSTYLE-nál elérhető készülékbeszámítási lehetőség során is extra kedvezményt kapnak a bank ügyfelei. A legalább 30 ezer forint értékű készüléket 20 ezer forinttal magasabb áron számítják be új készülék vásárlása esetén.

Az Erste törekszik arra, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat kínáljon, így a választott kártyatársaságtól és készüléktől függetlenül élvezhessék a gyors és kényelmes fizetési mód előnyeit – jelentette ki Harmati László, a pénzintézet vezérigazgató helyettese. Az Erste MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körében másfélszer nagyobb – mintegy harmada a teljes felhasználók között – az iPhone aránya, mint a magyar okostelefon-tulajdonosok esetében – tette hozzá.

A bank a mobiltelefonos vásárlások gyors növekedésére számít a közeljövőben mind mennyiségben mind értékben. Az Erste néhány hete vezette be a megoldást androidos mobilkészülékekre, MobilBankjában egy hónap alatt 9 ezer kártyát digitalizáltak, és ezekkel közel 90 ezer vásárlást hajtottak végre 350 millió forint értékben.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.
2024-04-19 20:10:18
A 2023-2027. közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk megújult formában új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal elindította Instagram oldalát, amelynek célja az ismeretterjesztés: rövid, szórakoztató posztok formájában mutatja be az atomenergia és annak békés célú alkalmazásához kapcsolódó érdekességeket elsősorban a diákoknak, illetve mindenkinek, aki az atomenergia iránt érdeklődik.