Együttműködik az Erste és az iSTYLE

2019. 07. 02., 17:31

Kamatmentes részletre vásárolhatják meg az Erste Bank hitelkártyás ügyfelei az iSTYLE üzletekben új, nem akciós iPhone, iPad, Apple Watch vagy Mac készülékeiket.

Az Erste és az iSTYLE az új Max hitelkártyát igénylőknek további árkedvezményt is kínál az iSTYLE üzleteiben. A bank arra számít, hogy a közeljövőben jelentősen nő a mobilfizetések száma és értéke.

Kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít ügyfeleinek az Erste Bank és az iSTYLE. Magyarország legnagyobb Apple Premium Resellerének az Erste Bankkal közös akciójában július 2-16. között mindenki kedvezményt kap a megvásárolt új készüléke árából, aki az iSTYLE üzletekben igényel új Erste Max hitelkártyát. Az akció ideje alatt iPhone vásárlása esetén 30, Apple Watch vagy iPad választásakor 20 ezer forintos kedvezményt biztosít, míg egy Mac árából 50 ezer forintot enged el – új készülék esetén.

Az Erste meglévő és új ügyfelei ezenkívül – minimum 6 havi, maximum 12 havi – kamatmentes részletre vásárolhatják meg új Apple készülékeiket augusztus elejéig az iSTYLE üzleteiben. Az új hitelkártyát igénylők így akár mindkét kedvezménnyel élhetnek. Az iSTYLE-nál elérhető készülékbeszámítási lehetőség során is extra kedvezményt kapnak a bank ügyfelei. A legalább 30 ezer forint értékű készüléket 20 ezer forinttal magasabb áron számítják be új készülék vásárlása esetén.

Az Erste törekszik arra, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat kínáljon, így a választott kártyatársaságtól és készüléktől függetlenül élvezhessék a gyors és kényelmes fizetési mód előnyeit – jelentette ki Harmati László, a pénzintézet vezérigazgató helyettese. Az Erste MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körében másfélszer nagyobb – mintegy harmada a teljes felhasználók között – az iPhone aránya, mint a magyar okostelefon-tulajdonosok esetében – tette hozzá.

A bank a mobiltelefonos vásárlások gyors növekedésére számít a közeljövőben mind mennyiségben mind értékben. Az Erste néhány hete vezette be a megoldást androidos mobilkészülékekre, MobilBankjában egy hónap alatt 9 ezer kártyát digitalizáltak, és ezekkel közel 90 ezer vásárlást hajtottak végre 350 millió forint értékben.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 17., 09:05
A gazdaság teljesítménye – a nyers, illetve a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint egyaránt – 6,5 százalékkal növekedett az előző év azonos negyedévéhez mérten – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fenntartható életmód fontosságára hívja fel a figyelmet a világ első ültethető ceruzája, amiből bazsalikom, zsálya, koriander növényt nevelhetünk, paradicsomot termeszthetünk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS