Új szerződést kötött Stahl Judit új gasztroportálja

2019. 09. 09., 14:00

Partneri szerződést kötött Stahl Judit új gasztroportálja, a Stahl.hu és az Adaptive Media.

Az együttműködés értelmében a sales house értékesíti a gasztroportál display- és egyedi natívhirdetési megoldásait – írja a Kreatív Online.

Stahl Judit a tévéműsorok, szakácskönyvei és gasztromagazinja után új gazstroportált indított Stahl.hu néven, amely az Adative közleménye szerint „egyenesen Judit konyhájából jelentkezik, minden recept és konyhai praktika sokszorosan tesztelt, a trademarkos „stahlos” megbízhatósággal.

A portálnak van retro vonulata is, hiszen az új tartalmak mellé folyamatosan kerülnek fel a régi, sokak által kedvelt receptek is. 

Ajövőben az Adaptive értékesíti a gasztroportál display- és egyedi natívhirdetési megoldásait. 

„A Stahl.hu indulásakor még nem gondoltunk, hogy egy sales house bevonásával nem várt nyereséggel számolhatunk” – mondta Bohus Csaba, a Stahl.hu felelős szerkesztője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 09:18:58
A januári csend után több nagybank is lépett, és elkezdte csökkenteni a kölcsönök kamatait. Volt olyan közülük, amelyik ezt a lakáshiteleknél és a személyi kölcsönöknél is megtette.
2023-02-01 19:11:00
Niki, a frissen kiképzett szolgálati kutya és egy csomagvizsgáló röntgen is segíti a NAV munkáját a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS