Nemcsak borban, a kibertérben is menők

2021. 04. 19., 11:30

Sauska, Tóth Ferenc, Heimann – nemcsak borban, a kibertérben is jók.

„Ez a honlap egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, valami más, laza és szórakoztató. Tetszik a ragyogó színek használata a vízkéktől a korallvörösig – az egész honlapnak modern jelleget ad. A borok modern külleme szinergiában van a honlappal. És persze szakmai információ is van bőven azoknak, akik mélyebbre akarnak ásni – a talajról, a terroirról például” – ezek Lucy Shaw, a brit Drinks Business szerkesztőjének megjegyzései az első Interwine Díj-győztes Sauska birtok honlapjáról – írja a Gusto.

52 hazai boros honlap indult a kétfordulós versenyen, ebből a legtöbb (11) villányi borászat honlapja, illetve két webshop és két felvidéki borászat is nevezett. A nevezők messzemenően pozitívan fogadták a versenyt, ahogy többen is jelezték, már nevezni is megérte, ugyanis olyan értékes és tanulságos visszajelzéseket kaptak a zsűritagoktól.

A második helyezést az egri Tóth Ferenc Pincészet, a harmadik helyet pedig a szekszárdi Heimann Családi Birtok nyerte el. A Hungarianwines.eu szervezte versenyen még jónéhány különdíj is gazdára talált.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS