Nemcsak borban, a kibertérben is menők

2021. 04. 19., 11:30

Sauska, Tóth Ferenc, Heimann – nemcsak borban, a kibertérben is jók.

„Ez a honlap egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, valami más, laza és szórakoztató. Tetszik a ragyogó színek használata a vízkéktől a korallvörösig – az egész honlapnak modern jelleget ad. A borok modern külleme szinergiában van a honlappal. És persze szakmai információ is van bőven azoknak, akik mélyebbre akarnak ásni – a talajról, a terroirról például” – ezek Lucy Shaw, a brit Drinks Business szerkesztőjének megjegyzései az első Interwine Díj-győztes Sauska birtok honlapjáról – írja a Gusto.

52 hazai boros honlap indult a kétfordulós versenyen, ebből a legtöbb (11) villányi borászat honlapja, illetve két webshop és két felvidéki borászat is nevezett. A nevezők messzemenően pozitívan fogadták a versenyt, ahogy többen is jelezték, már nevezni is megérte, ugyanis olyan értékes és tanulságos visszajelzéseket kaptak a zsűritagoktól.

A második helyezést az egri Tóth Ferenc Pincészet, a harmadik helyet pedig a szekszárdi Heimann Családi Birtok nyerte el. A Hungarianwines.eu szervezte versenyen még jónéhány különdíj is gazdára talált.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS