Március 30-án elindult a SVÉTasztal! A Stílusos Vidéki Éttermiség házhoz szállítja a magyar alapanyagokat, hogy ezzel is segítse a hazai termelőket a veszélyhelyzetben.
A SVÉT a Magyar Turisztikai Szövetséggel, az Agrármarketing Centrummal és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együtt régóta dolgozik azon, hogy magyar termékeket piacra segítő lerakatot valósítson meg – írja a Gusto.
Terveik szerint a palettát folyamatosan bővítik. Közöttük olyan termékek is fellelhetőek lesznek, melyekkel a SVÉT tagéttermek is dolgoznak.
A vásárolható termékek listáját hírlevél formájában folyamatosan küldik.
A lakossági kiszállítás egyelőre Budapesten és Pest megyében érhető el, de dolgoznak azon, hogy számos vidéki településen is házhoz tudják juttatni a hazai termékeket.
A rendelés leadását követően 2 napon belül szállítanak.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.