Idén 10 napig tart márciusban az Országos Étterem Hét

2020. 01. 28., 13:00

A DiningCity az új évtizedet 10 napos éttermi héttel kezdi, amelyre március 6. és 15. között kerül sor.

A gasztronómia világában idén tavasszal lesz egy olyan hét, amelyik tíz napig tart majd. A DiningCity a nagy érdeklődés miatt hosszabbította meg az Országos Étterem hetet, amelyre február 17-től lehet majd az interneten asztalt foglalni.

Az Étterem Hét alatt Magyarország TOP vendéglátóhelyei 3 fogásos menüsorokat kínálnak, egységesen 3.900 forintos áron. Ismét lesznek Prémium kategóriás éttermek, ahol 4.900 forintért lehet választani, míg az Exkluzív kategóriás éttermek 5.900 forintért kínálják a menüsorokat.

Minden résztvevő igyekszik saját konyhájának legjavát bemutatni, a vendégeknek egyedi és változatos ételeket felszolgálni.

A gasztro akcióban több, mint száz étterem vesz részt, most is lesznek új vendéglátóhelyek a már megszokott gasztro nagyágyúk mellett.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS