Magyar siker született a San PellegrinoYoung Chef Awards közép-európai döntőjén. Koppány Levente nyerte a hamburgi fordulót.
Tíz versenyző közül lett a legjobb Koppány Levente Hamburgban. Versenyfogása szivárványos pisztráng turbolyával, erdei gombákkal és vadfokhagymával volt – olvasható a Gusto-n.
Koppány Levente korábban a Salon étterem sous chef-je volt, jelenleg a Michelin-csillagos Costesben dolgozik.
A regionális győzelem feljogosítja, hogy Magyarországot képviselje a neves nemzetközi séfverseny döntőjében, ahol jövő tavasszal a világ legjobb, 30 év alatti séfjei mérik össze tudásukat.
(A fotó illusztráció)
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.