Gerendai Károly most a tésztázóban lát fantáziát

2019. 09. 11., 14:30

Tulajdonos-befektetőként kerül képbe Gerendai Károly a Nudli munkacímen futó Sas utcai bisztróban, ahol 1000-3000 forintos árfekvésben tésztákat kínálnak majd.

Gerendai Károlyt a tésztaételeket kínáló étterem ötletével Jókuti András gasztroguru kereste meg korábban.

„Egy magyaros tésztázó lesz, full casual, félig önkiszolgáló, olyan tésztaételekkel, amikkel kapcsolatban mindenki nosztalgiát érez” – mondta a Forbes.hu-nak Jókuti.

A legjobb recept alapján, helyben, frissen gyúrják majd a tésztát, lesz mindenféle sós és édes is, és természetesen nudli is.

„Semmi flanc, krumplis tészta, diós tészta, mákos nudli, néha slambuc vagy lángos, semmi olaszos” – magyarázta Gerendai Károly, aki a Forbes.hu szerint majdnem 8 milliárd forintot kapott a Sziget Fesztivál eladásáért.

Gerendai szerint 1000–3000 forintba kerülnek majd a fogások, „egyszerű, de nagyon jól elkészített ételeket” kínálnak. A szakmai háttéret a Costes csapata adja, az étteremnek viszont önálló menedzsmentje lesz, Jókuti András szintén tulajdonos lesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-25 08:41:00
2023 júliusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 559 100, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 385 600 forint volt. A bruttó átlagkereset 15,2, a nettó átlagkereset 15,1 százalékkal nőtt, a reálkereset pedig 2,0 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest – tájékoztatott a statisztikai hivatal.
2023-09-23 17:45:00
Az egész országban várható csapadéknak köszönhetően csökken a tűzveszély, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve 2023. szeptember 24-től az ország egész területén visszavonja a tűzgyújtási tilalmat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS