Ezeket az éttermeket értékelték nagyra a vendégek

2019. 03. 29., 13:15

A március 18-24. között megrendezett XVI. Országos Étterem Héten mintegy 22 500 Vendég foglalt asztalt a 138 résztvevő étterembe, és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát.

A vendégek közül 2 515-en küldték el véleményüket a március 18-26. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.

A toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, amelyek mögött a rendszerben valós asztalfoglalások voltak. Az értékelések pont és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket. Így alakult ki a vendégek véleményét tükröző hiteles és 100 százalékig független éttermi toplista.

TOP 3 budapesti összesített lista - 5.900 forintos Exkluzív kategória:
1. Manna Lounge & Étterem
2. La Perle Noire Restaurant & Lounge
3. Via Luna étterem

TOP 3 budapesti összesített lista - 4.900 forintos Prémium kategória:
1. Columbus hajó
2. Antré étterem
3. Spoon Cafe & Lounge

TOP 3 budapesti összesített lista - 3.900 forintos kategória:
1. Eiffel Bistro & Bar
2. Buda Gourmet Bistro
3. Mimama Konyhája

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
1. Szél Fiai Fogadó & Cellárium (Nyúl)
2. IKON étterem (Debrecen)
3. 67 étterem (Székesfehérvár)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
1. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)
2. Viator apátsági étterem (Pannonhalma)
3. Kikelet étterem és kávézó (Pécs)

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 Ft-os kategóriában:
1. Malomkert Sörház (Veszprém)
2. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
3. Lokalista Bistro (Miskolc)

Különdíjak kategóriák szerint lebontva:
5.900 forintos Exkluzív kategória
- Legjobb konyha: Société Bistro
- Legjobb kiszolgálás: Solier Cafe (Gödöllő)

4.900 forintos Prémium kategória
- Legjobb konyha: Planet Sushi (Allee)
- Legjobb kiszolgálás: Nika étterem

3.900 forintos kategória
- Legjobb konyha: Rosinante étterem (Szigetmonostor)
- Legjobb kiszolgálás: Matrjoska Kroshka vegetáriánus/vegán étterem

(Az Üzletem szerkesztője a budapesti Hachapuri grúz étteremben kóstolt, a desszert kivételével mindent nagyon finomnak talált.)

Fotó: Szerdahelyi Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS