Ezeket az éttermeket értékelték nagyra a vendégek

2019. 03. 29., 13:15

A március 18-24. között megrendezett XVI. Országos Étterem Héten mintegy 22 500 Vendég foglalt asztalt a 138 résztvevő étterembe, és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát.

A vendégek közül 2 515-en küldték el véleményüket a március 18-26. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.

A toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, amelyek mögött a rendszerben valós asztalfoglalások voltak. Az értékelések pont és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket. Így alakult ki a vendégek véleményét tükröző hiteles és 100 százalékig független éttermi toplista.

TOP 3 budapesti összesített lista - 5.900 forintos Exkluzív kategória:
1. Manna Lounge & Étterem
2. La Perle Noire Restaurant & Lounge
3. Via Luna étterem

TOP 3 budapesti összesített lista - 4.900 forintos Prémium kategória:
1. Columbus hajó
2. Antré étterem
3. Spoon Cafe & Lounge

TOP 3 budapesti összesített lista - 3.900 forintos kategória:
1. Eiffel Bistro & Bar
2. Buda Gourmet Bistro
3. Mimama Konyhája

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
1. Szél Fiai Fogadó & Cellárium (Nyúl)
2. IKON étterem (Debrecen)
3. 67 étterem (Székesfehérvár)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
1. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)
2. Viator apátsági étterem (Pannonhalma)
3. Kikelet étterem és kávézó (Pécs)

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 Ft-os kategóriában:
1. Malomkert Sörház (Veszprém)
2. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
3. Lokalista Bistro (Miskolc)

Különdíjak kategóriák szerint lebontva:
5.900 forintos Exkluzív kategória
- Legjobb konyha: Société Bistro
- Legjobb kiszolgálás: Solier Cafe (Gödöllő)

4.900 forintos Prémium kategória
- Legjobb konyha: Planet Sushi (Allee)
- Legjobb kiszolgálás: Nika étterem

3.900 forintos kategória
- Legjobb konyha: Rosinante étterem (Szigetmonostor)
- Legjobb kiszolgálás: Matrjoska Kroshka vegetáriánus/vegán étterem

(Az Üzletem szerkesztője a budapesti Hachapuri grúz étteremben kóstolt, a desszert kivételével mindent nagyon finomnak talált.)

Fotó: Szerdahelyi Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS