Ezeket az éttermeket értékelték nagyra a vendégek

2019. 03. 29., 13:15

A március 18-24. között megrendezett XVI. Országos Étterem Héten mintegy 22 500 Vendég foglalt asztalt a 138 résztvevő étterembe, és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát.

A vendégek közül 2 515-en küldték el véleményüket a március 18-26. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.

A toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, amelyek mögött a rendszerben valós asztalfoglalások voltak. Az értékelések pont és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket. Így alakult ki a vendégek véleményét tükröző hiteles és 100 százalékig független éttermi toplista.

TOP 3 budapesti összesített lista - 5.900 forintos Exkluzív kategória:
1. Manna Lounge & Étterem
2. La Perle Noire Restaurant & Lounge
3. Via Luna étterem

TOP 3 budapesti összesített lista - 4.900 forintos Prémium kategória:
1. Columbus hajó
2. Antré étterem
3. Spoon Cafe & Lounge

TOP 3 budapesti összesített lista - 3.900 forintos kategória:
1. Eiffel Bistro & Bar
2. Buda Gourmet Bistro
3. Mimama Konyhája

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
1. Szél Fiai Fogadó & Cellárium (Nyúl)
2. IKON étterem (Debrecen)
3. 67 étterem (Székesfehérvár)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában:
1. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)
2. Viator apátsági étterem (Pannonhalma)
3. Kikelet étterem és kávézó (Pécs)

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 Ft-os kategóriában:
1. Malomkert Sörház (Veszprém)
2. Bistorant restaurant winebar (Szeged)
3. Lokalista Bistro (Miskolc)

Különdíjak kategóriák szerint lebontva:
5.900 forintos Exkluzív kategória
- Legjobb konyha: Société Bistro
- Legjobb kiszolgálás: Solier Cafe (Gödöllő)

4.900 forintos Prémium kategória
- Legjobb konyha: Planet Sushi (Allee)
- Legjobb kiszolgálás: Nika étterem

3.900 forintos kategória
- Legjobb konyha: Rosinante étterem (Szigetmonostor)
- Legjobb kiszolgálás: Matrjoska Kroshka vegetáriánus/vegán étterem

(Az Üzletem szerkesztője a budapesti Hachapuri grúz étteremben kóstolt, a desszert kivételével mindent nagyon finomnak talált.)

Fotó: Szerdahelyi Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 11. 07., 09:07
Növekszik a januárban hatályba lépett új ESG szabályozás után érdeklődők száma a kötelezetti körön túl, a kis- és középvállalkozások között is, de az ismeretek elmélyítése és megfelelő gyakorlati alkalmazása még időt igényel – derül ki a Billingo által, saját felhasználói körében végzett friss kutatásából, amelynek középpontjában az ESG-szempontok ismertsége, alkalmazása áll.
2024-11-08 22:08:00
Az idősebb generációk, ahogy haladunk felfelé a korban, egyre nagyobb ellenállást mutatnak a teljesen átlátható bérek gyakorlatával szemben – derül ki a PWC felméréséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.
Bár a magyarok európai összehasonlításban is tudatosan kötnek lakásbiztosítást, akadnak fontos apróságok a szerződésekben, amelyeket kifelejtenek. A kisebb, de baj esetén drága hibákra a hazai árvizek során keletkezett károk még jobban ráirányították a figyelmet. Árvízre továbbra sem, vagy csak szigorú kikötések mentén lehet biztosítást találni, viszont más természeti katasztrófák kapcsán nagyot menthet egy jó szerződés – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor ebben az epizódban tisztázza a természeti katasztrófákból eredő károk közötti fontos különbségeket és elmondja, mit nem kellene kifelejteni a szerződésekből, hogy nagyobb biztonságban tudjuk ingó és ingatlan vagyonunkat.
Bár a neobankok és a nemzetközi trendek azt erősítik, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői ne pénzügyi operatív teendőkbe öljék a drága idejüket ahelyett, amihez igazán értenek, az ehhez szükség digitális megoldások hazánkban még nem vagy csak ritkán hozzáférhetőek. Lemák Gábor, a FinTechShow-t szervező FinTech Group társalapítója ezért tartja fontosnak, hogy a rendezvényükön megvizsgálhatják: ki, hogyan és mit tehet azért, hogy a mikrovállalkozások és kkv-k pénzügyei sokkal egyszerűbben intézhetőek legyenek. Rá is mutatott néhány olyan digitális gyakorlatra, ami kellően jövőbe mutató ahhoz, hogy a hazai vállalkozások is alkalmazzák végre.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS