Ezek nem kerültek fel a padthai online étlapjára

2019. 09. 09., 11:45

Jó hír a padthai wokbar kedvelőinek: Budán tesztjelleggel elindult a házhozszállítás.

Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar, jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban – írja a Gusto. Jó hírrel indult a szeptember az étteremlánc szerelmesei számára. A vásárlói kéréseket meghallgatva a Wolttal együttműködve mostantól házhoz jön sokak kedvence: elindult a padthai házhozszállítás.

„A vásárlói igényeket figyelembe véve, illetve a rendszeresen érkező visszajelzések alapján régóta gondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne elindítanunk a padthai házhozszállítását, de kizárólag a profit reményében nem szerettük volna megtenni ezt a lépést. Alapelvünk, hogy minden vásárló frissen kapja meg az ételt és ahhoz, hogy ezt a kiszállított fogások kapcsán is biztosítani tudjuk, várnunk kellett a megfelelő partnerre. Szerencsére megtaláltuk a Woltot, akik azt a minőséget és színvonalat képviselik ebben az üzletágban, mint mi” – mondta a padthai wokbar társalapítója, Kanóczky Máté, aki óriási mérföldkőnek tartja az étteremlánc életében a házhozszállítás elindítását.

Megszokott fogások, megszokott minőségben

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás jelenleg Budán érhető el, azon belül pedig a Wolt kiszállítás teljes körzetében rendelhetnek a vásárlók. A tervek szerint szeptember végéig Pestre is kibővítik a szolgáltatást, így egész Budapesten elérhetők lesznek a főváros egyik kedvenc thai éttermének fogásai. Ráadásul a házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól.

Mint a tulajdonosok mondják: mivel a padthai egyik legfontosabb ismérve, hogy a legfrissebb összetevőkből helyben készülnek el az ételek, ezen a házhozszállítás során sem szeretnének változtatni. A palacsinta és leves tekintetében ugyanezt a minőséget nem tudnák garantálni, így azok nem kerültek fel az online étlapra.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS