Ezek nem kerültek fel a padthai online étlapjára

2019. 09. 09., 11:45

Jó hír a padthai wokbar kedvelőinek: Budán tesztjelleggel elindult a házhozszállítás.

Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar, jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban – írja a Gusto. Jó hírrel indult a szeptember az étteremlánc szerelmesei számára. A vásárlói kéréseket meghallgatva a Wolttal együttműködve mostantól házhoz jön sokak kedvence: elindult a padthai házhozszállítás.

„A vásárlói igényeket figyelembe véve, illetve a rendszeresen érkező visszajelzések alapján régóta gondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne elindítanunk a padthai házhozszállítását, de kizárólag a profit reményében nem szerettük volna megtenni ezt a lépést. Alapelvünk, hogy minden vásárló frissen kapja meg az ételt és ahhoz, hogy ezt a kiszállított fogások kapcsán is biztosítani tudjuk, várnunk kellett a megfelelő partnerre. Szerencsére megtaláltuk a Woltot, akik azt a minőséget és színvonalat képviselik ebben az üzletágban, mint mi” – mondta a padthai wokbar társalapítója, Kanóczky Máté, aki óriási mérföldkőnek tartja az étteremlánc életében a házhozszállítás elindítását.

Megszokott fogások, megszokott minőségben

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás jelenleg Budán érhető el, azon belül pedig a Wolt kiszállítás teljes körzetében rendelhetnek a vásárlók. A tervek szerint szeptember végéig Pestre is kibővítik a szolgáltatást, így egész Budapesten elérhetők lesznek a főváros egyik kedvenc thai éttermének fogásai. Ráadásul a házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól.

Mint a tulajdonosok mondják: mivel a padthai egyik legfontosabb ismérve, hogy a legfrissebb összetevőkből helyben készülnek el az ételek, ezen a házhozszállítás során sem szeretnének változtatni. A palacsinta és leves tekintetében ugyanezt a minőséget nem tudnák garantálni, így azok nem kerültek fel az online étlapra.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-21 22:10:07
A „Befektetés Sanghajban, osszuk meg a jövőt!” eseményt, amelynek a házigazdája a Sanghaji Kereskedelmi Bizottság volt, a Magyar Tudományos Akadémián rendezték meg június 18-án. Az eseményen jelentős számban képviseltették magukat magyar vállalkozások.
2024-06-21 21:10:27
Az elmúlt napokra jellemző kánikula miatt továbbra is fennáll az erdőtüzek kockázata, ezért a hatóságok Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád mellett június 22-től Baranya, Békés, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is tűzgyújtási tilalmat rendelnek el.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS