Ezek az októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermei

2020. 10. 26., 14:30

A 2020. október 9-18. között rendezett XIX. Országos Étterem Hét az ismert körülményekhez képest kiválóan sikerült, sokan foglaltak asztalt a 134 résztvevő étteremben és próbálták ki a 3 fogásos menüajánlatot.

A vendégek közül 3.394-en küldték el véleményüket az október 9-21. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdették a 2020. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit 9 budapesti és 3 országos összesített, illetve 6 különdíjas kategóriában.

Budapesti lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
3. MészárSteak Kitchen
2. Little Budapest
1. High Note Skybar

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 4.900 forintos Prémium kategóriában:
3. New York Café
2. Flyby Steakhouse (Budaörs)
1. Café 57 Restaurant

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 3.900 forintos kategóriában:
3. Parisi 6
2. Ciao Mamma Ristorante
1. Buda Gourmet Bistro

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
3. 67 Étterem (Székesfehérvár)
2. Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 forintos Prémium kategóriában:
3. Mirage Étterem és Kávézó (Hajdúszoboszló)
2. Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)
1. Fiastyúk Udvarház (Csór)

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 forintos kategóriában:
3. Hotel Írottkő Étterem (Kőszeg)
2. Malomkert Sörház (Veszprém)
1. Lokalista Bistro (Miskolc)

Különdíjak:
5.900 forintos Exkluzív kategória:
- Legjobb konyha: Halászbástya Étterem
- Legjobb kiszolgálás: Tapassio

4.900 forintos Prémium kategória:
- Legjobb konyha: Paris Budapest Restaurant & Bar
- Legjobb kiszolgálás: Dushi Étterem

3.900 forintos kategória:
- Legjobb konyha: Flow Vegan Bistro
- Legjobb kiszolgálás: La-Guna étterem és mori sushi

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS