Ezek az októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermei

2020. 10. 26., 14:30

A 2020. október 9-18. között rendezett XIX. Országos Étterem Hét az ismert körülményekhez képest kiválóan sikerült, sokan foglaltak asztalt a 134 résztvevő étteremben és próbálták ki a 3 fogásos menüajánlatot.

A vendégek közül 3.394-en küldték el véleményüket az október 9-21. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdették a 2020. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit 9 budapesti és 3 országos összesített, illetve 6 különdíjas kategóriában.

Budapesti lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
3. MészárSteak Kitchen
2. Little Budapest
1. High Note Skybar

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 4.900 forintos Prémium kategóriában:
3. New York Café
2. Flyby Steakhouse (Budaörs)
1. Café 57 Restaurant

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 3.900 forintos kategóriában:
3. Parisi 6
2. Ciao Mamma Ristorante
1. Buda Gourmet Bistro

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
3. 67 Étterem (Székesfehérvár)
2. Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 forintos Prémium kategóriában:
3. Mirage Étterem és Kávézó (Hajdúszoboszló)
2. Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)
1. Fiastyúk Udvarház (Csór)

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 forintos kategóriában:
3. Hotel Írottkő Étterem (Kőszeg)
2. Malomkert Sörház (Veszprém)
1. Lokalista Bistro (Miskolc)

Különdíjak:
5.900 forintos Exkluzív kategória:
- Legjobb konyha: Halászbástya Étterem
- Legjobb kiszolgálás: Tapassio

4.900 forintos Prémium kategória:
- Legjobb konyha: Paris Budapest Restaurant & Bar
- Legjobb kiszolgálás: Dushi Étterem

3.900 forintos kategória:
- Legjobb konyha: Flow Vegan Bistro
- Legjobb kiszolgálás: La-Guna étterem és mori sushi

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS