Ezek az októberi Étterem Hét közönségdíjas éttermei

2020. 10. 26., 14:30

A 2020. október 9-18. között rendezett XIX. Országos Étterem Hét az ismert körülményekhez képest kiválóan sikerült, sokan foglaltak asztalt a 134 résztvevő étteremben és próbálták ki a 3 fogásos menüajánlatot.

A vendégek közül 3.394-en küldték el véleményüket az október 9-21. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.
A beérkezett értékelések alapján kihirdették a 2020. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit 9 budapesti és 3 országos összesített, illetve 6 különdíjas kategóriában.

Budapesti lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
3. MészárSteak Kitchen
2. Little Budapest
1. High Note Skybar

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 4.900 forintos Prémium kategóriában:
3. New York Café
2. Flyby Steakhouse (Budaörs)
1. Café 57 Restaurant

Budapesti lista - TOP 3 étterem a 3.900 forintos kategóriában:
3. Parisi 6
2. Ciao Mamma Ristorante
1. Buda Gourmet Bistro

Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 forintos Exkluzív kategóriában:
3. 67 Étterem (Székesfehérvár)
2. Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 forintos Prémium kategóriában:
3. Mirage Étterem és Kávézó (Hajdúszoboszló)
2. Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)
1. Fiastyúk Udvarház (Csór)

Országos lista - TOP 3 étterem a 3.900 forintos kategóriában:
3. Hotel Írottkő Étterem (Kőszeg)
2. Malomkert Sörház (Veszprém)
1. Lokalista Bistro (Miskolc)

Különdíjak:
5.900 forintos Exkluzív kategória:
- Legjobb konyha: Halászbástya Étterem
- Legjobb kiszolgálás: Tapassio

4.900 forintos Prémium kategória:
- Legjobb konyha: Paris Budapest Restaurant & Bar
- Legjobb kiszolgálás: Dushi Étterem

3.900 forintos kategória:
- Legjobb konyha: Flow Vegan Bistro
- Legjobb kiszolgálás: La-Guna étterem és mori sushi

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS