Március 6. és 15. között több mint 100 étterem részvételével ismét megrendezésre kerül az Országos Étterem Hét. Február 17-én kezdődik az online előfoglalás.
A nagy érdeklődés miatt immár nem 7, hanem 10 napon keresztül élvezhetik a vendégek a különböző éttermek 3 fogásos menüsorait, amelyek jellemzően repertoárjuk legjavát kínálják.
A vendéglátóhelyek egy része 3.900 forintért, a prémium kategória indulói 4.900 forintért, míg az exkluzív besorolású éttermek 5.900 forintért kínálják az ételeket.
Idén is sok új csatlakozót találunk az éttermek között, például ezeket:
Belga étterem és söröző (Győr), Bistro 17, Byblos libanoni étterem, Fiastyúk Udvarház (Csór), Flow vegán bistro, Hableány Borbár (Badacsonytomaj), Hollóköves Bisztró (Hollókő), Öreg Miskolcz étterem (Miskolc), Mercure Budapest Castle Hill, Vadregény Bisztró (Pálháza).
Október 19-én kilencedik alkalommal rendezik meg a Somlón egy különleges hazai szőlő- és borfajta nagyszabású bemutatóját.
Folytatódik a munkagödör kialakítása az 5. blokk területén – jelentette be Szijjártó Péter.