DiningCity Országos Étterem Hét: hétfőn indul az előfoglalás

2020. 02. 13., 11:30

Március 6. és 15. között több mint 100 étterem részvételével ismét megrendezésre kerül az Országos Étterem Hét. Február 17-én kezdődik az online előfoglalás.

A nagy érdeklődés miatt immár nem 7, hanem 10 napon keresztül élvezhetik a vendégek a különböző éttermek 3 fogásos menüsorait, amelyek jellemzően repertoárjuk legjavát kínálják.

A vendéglátóhelyek egy része 3.900 forintért, a prémium kategória indulói 4.900 forintért, míg az exkluzív besorolású éttermek 5.900 forintért kínálják az ételeket.

Idén is sok új csatlakozót találunk az éttermek között, például ezeket:

Belga étterem és söröző (Győr), Bistro 17, Byblos libanoni étterem, Fiastyúk Udvarház (Csór), Flow vegán bistro, Hableány Borbár (Badacsonytomaj), Hollóköves Bisztró (Hollókő), Öreg Miskolcz étterem (Miskolc), Mercure Budapest Castle Hill, Vadregény Bisztró (Pálháza).

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS