A Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Magyar Konyha Magazin Kiadó kétnapos cukrásztréninget szervez éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére.
A térítésmentes tréning helyszíne a budaörsi Metro Gasztroakadémia. A képzés résztvevőinek névsorát a jelentkezések sorrendjében töltik fel. A képzés időpontja: 2020. október 27–28. – írja a turizmus.com.
A képzésen bemutatásra kerülnek az alaptechnikák, a klasszikus magyar desszertek. Az első napon Korponai Péter az alaptechnikákat ismerteti meg, csütörtökön Mihályi László és Nagy Anna a tányérdesszertek és a tálalás, díszítés világába kalauzolja el a résztvevőket.
A programra még vannak helyek, lehet jelentkezni.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.