Az 50 legjobb borbár, köztük három magyar

2019. 12. 17., 11:45

A bigseventravel.com. összegyűjtötte az 50 legjobb európai borbárt. Három magyar is fölkerült a listára.

Az 50 top borbár listáját a lisszaboni Chafariz do Vinho vezeti, mögötte a berlini Weinbar Rutz és a bécsi Mayer am Pfarrplatz következik – írja a Gusto.

A legjobbak közé három magyart is beválasztottak.

13. Tasting Table

A budapesti Bródy Sándor utcai Tasting Table borospince, szaküzlet és borbár egyszerre. Tapasztalt szakember vezeti be a látogatót a magyar és közép-európai borok világába. Még a helyiek számára ismeretlen kistermelők izgalmas tételeivel is találkozhat itt. Ezt az élményt tényleg nem érdemes kihagyni.

36. DiVino Borbár

A legcsodálatosabb budapesti látványban és hangulatban lesz része, ha egy délutánt a DiVino borbárban tölt. 150 féle magyar borból válogathat, miközben a teraszról élvezheti a Szent István bazilika előtti nyüzsgést.

50. Kadarka Borbár

A törzsvendégek és a borkritikusok többsége szerint a Kadarka Budapest legjobb borbárja, nem véletlen, hogy az 50-es listára is felkerült. Jó helyen található, hangulatos, és az ország 22 borvidékéről kóstolhatunk itt bort. Vagyis a legalkalmasabb arra, hogy pohárral a kezünkben egyhelyben ülve képet kapjunk Magyarország teljes borvilágáról.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-03 09:09:44
Több nagybank csökkentette az elmúlt hetekben a kamatait, így a lakáshiteleknél egyre több ajánlatot találhatunk 10 százalék alatti kamattal, de van már 8 százaléknál kisebb is. A folytatás azonban göröngyösebbé is válhat – derül ki a Bank360.hu elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS