A St. Andrea Étterem bárány-borjú, paprika, málna kreációját találta a szakmai zsűri a legjobbnak az idei Gourmet fesztiválon.
Idén is díjazták a szervezők a fesztivál legjobb kiállítóját és legjobb ételét – írja a Gusto. A szakmai zsűri értékelése mellett a közönség is szavazhatott kedvenceire.
A szakma szerint a legjobb kiállító az Aum Étterem lett, míg ebben a kategóriában a közönség a Bori Mamit találta a legjobbnak.
A közönség szerint a legjobb étel a Bori Mami „nudli-vér-szilva” hármasa lett. A szakértők a legjobb desszertnek a Gusto 13 Bistro & Delicate “sercli felfújt, paprika sorbet” művét találták.
Legjobb ételnek a St. Andrea Étterem „bárány-borjú, paprika, málna” kreációját választották.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.