A St. Andrea Étterem bárány-borjú, paprika, málna kreációját találta a szakmai zsűri a legjobbnak az idei Gourmet fesztiválon.
Idén is díjazták a szervezők a fesztivál legjobb kiállítóját és legjobb ételét – írja a Gusto. A szakmai zsűri értékelése mellett a közönség is szavazhatott kedvenceire.
A szakma szerint a legjobb kiállító az Aum Étterem lett, míg ebben a kategóriában a közönség a Bori Mamit találta a legjobbnak.
A közönség szerint a legjobb étel a Bori Mami „nudli-vér-szilva” hármasa lett. A szakértők a legjobb desszertnek a Gusto 13 Bistro & Delicate “sercli felfújt, paprika sorbet” művét találták.
Legjobb ételnek a St. Andrea Étterem „bárány-borjú, paprika, málna” kreációját választották.
A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. 2023. november 16-án megtartotta az éves fizikai védelmi gyakorlatát az Országos Atomenergia Hivatal, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság felügyelete mellett.