Ide kerülnek a Dimenzió ügyfelei

2021. 09. 30., 11:00

2021. október 1-i nappal a korábban a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület által kezelt, nagyságrendileg 1 milliárd forintnyi biztosítási szerződésállományt a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. veszi át. A legnagyobb részben nyugdíjbiztosítási szerződések tulajdonosai az átruházással automatikusan a CIG Pannónia Életbiztosító ügyfeleivé válnak. A Dimenziónál kötött szerződések továbbra is hatályosak, az érintett ügyfeleknek a biztosítási szerződések fenntartásával kapcsolatban nincs teendőjük.

2021. október 1-i hatállyal a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.  - a Magyar Nemzeti Bank vonatkozó engedélye alapján – átveszi a Dimenzió Kölcsönös Biztosító biztosítási állományát.

A tranzakció keretében közel 1000 ügyfél és egymilliárd forint körüli szerződésállomány kerül a társasághoz.

 „A CIG Pannónia idén megalkotott új üzleti stratégájának szerves része a megtakarítási, öngondoskodási biztosítási szolgáltatások nyújtása. A most átvett szerződésállomány szerkezete jól illeszkedik ebbe a stratégiába, és úgy vélem, hogy szakértő csapatunkkal és folyamatosan fejlődő termékpalettánkkal tudunk annak a közel 1000, egykori Dimenzió ügyfélnek olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyek számukra hasznosak, támogatóak lesznek” - mondta Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Életbiztosító vezérigazgatója.

A Dimenzió volt ügyfeleinek a szerződésállomány átruházása kapcsán semmilyen teendőjük nincs, a korábban a Dimenziónál megkötött szerződések továbbra is hatályosak. A CIG Pannónia Életbiztosító levélben nyújt részletes tájékoztatást az érintett ügyfelek számára a közeljövőben a változásról, praktikus tudnivalókról.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-26 18:43:00
Magyarországon is óriási lehetőséget látnak a dróntechnológiában, amelynek számszerűsítették a várható hatékonyságát: a GDP-növelő hatása 280 milliárd forint, a potenciális új munkahelyek száma közel 18 ezer fő.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS