Varga-Hering Zsuzsanna: Nagy szabadságot adok a kollégáimnak a céljaik elérésében

Szerdahelyi Csaba  |  2020. 06. 08., 09:40

A Telenor egyik fő erőssége a kiemelkedő szakmai színvonal, de emellett a saját csapatomra erősen jellemző őszinteség és maximalizmus folyamatos fejlődési lehetőséget nyújt – mondta az Üzletemnek Varga-Hering Zsuzsanna, a Telenor digitális csatornákért és online értékesítésért felelős vezetője.

Varga-Hering Zsuzsanna azt vallja, hogy mentorai mellett saját csapatának tagjaitól tanulta eddig a legtöbbet a Telenornál. Úgy látja, hogy a munkában is elengedhetetlen a humor ahhoz, hogy szívből és motiváltan dolgozzunk. Hogy mire nem sajnálja a pénzt és mi a gyengéje? Ez is kiderül az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 180. interújából.

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Szerencsésnek tartom magam, mert minden eddigi pozíciómban megtaláltam a kiteljesedést, de szakmailag a mostani időszak nyújtja a legtöbb sikerélményt. Az elmúlt években rengeteget fejlesztettünk a folyamatainkon és digitális képességeinken a Telenornál, és ez az erőfeszítés most érik be. Nagyon motiváló megélni ezeket a kézzelfogható pozitív változásokat a digitális kiszolgálás minőségében.

Milyen távra tervez?

– Szeretek előre látni és nagyobb célokat meghatározni akár évekre előre, de fontos számomra, hogy rugalmas tudjak maradni és gyorsan tudjak változtatni, ha szükséges.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Hosszú távon szívesen kipróbálnám magam önálló, saját vállalkozásban.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– A karrierem során több olyan vezetővel dolgoztam, akikre mentoromként is tekinthettem és sokat köszönhetek nekik, de a legtöbbet a saját kollégáimtól tanultam. A Telenor egyik fő erőssége a kiemelkedő szakmai színvonal, de emellett a saját csapatomra erősen jellemző őszinteség és maximalizmus folyamatos fejlődési lehetőséget nyújt.

Mivel motiválja a kollégáit, társait?

– Fontosnak tartom, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy egyénileg és csapat szinten milyen értéket termel és a tevékenységük milyen eredményeket hozott. A kollégáimnak nagy szabadságot adok a céljaik elérésében és elengedhetetlennek tartom az állandó fejlődést, tanulást. A munkát és a szakmai minőséget szeretem komolyan venni, de a mindennapokban elengedhetetlen a humor ahhoz, hogy tényleg szívből és motiváltan dolgozzunk.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Nagyon szeretem, amit csinálok, ettől jelentősen nem szakadnék el, de szívügyem a Káli-medence és környéke, tervezem, hogy a tapasztalatomat ennek a területnek a fejlesztésére fordítsam.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Ez egy kis piac, szinte mindenki ismer mindenkit. Nem szeretek hidakat égetni, ennek köszönhetően sok szakmai kapcsolat már barátsággá alakult az évek alatt.

Mire sajnálja az idejét?

– Nagyon megoldás- és célorientált vagyok, így leginkább a fölösleges udvariassági körökre. Szeretem a bátor döntéseket.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ostobasággal és gonoszsággal, különösen, ha a kettő egyszerre érvényesül.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Tinédzserként sokat foglalkoztam gyerekekkel, diákmunkaként táboroztattam és év közben korrepetáltam. Pedagógusgyerekként közelről látom az oktatásban részt vevő gyerekek nehézségeit, emiatt ez a téma nagyon közel áll hozzám, így örömmel csatlakozom kapcsolódó kezdeményezésekhez.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Az utazás és ezáltal új helyek, kultúrák, ízek felfedezése nagyon érdekel, ilyenkor szeretem teljes egészében megélni az élményt. Gyengém a gasztronómia; bevallom, ha ételről van szó, mindig a kedvem szerint választok, legyen szó egy kis büféről vagy akár egy komoly étteremről.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– A mindennapokban a főzés igazi flow élményt ad, stresszes napok után kifejezetten jókat tudok alkotni. Hiszek az aktív pihenésben, így évente többször szükségem van komolyabb hegyekre, hogy magam mögött hagyjam a hétköznapokat akár egy nagyobb túrával vagy télen snowboardozással.

(Varga-Hering Zsuzsanna írását az átalakuló online játékszabályokról ITT olvashatja.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-21 14:13:30
A hazai nagyvállalatok idén nem várnak árbevétel- és profitnövekedést. A cégek több mint egy éve csökkenő profittal számolnak, ami most negatív rekordot ért el, emellett az árbevétel várt változása is negatív előjelű – derül ki a K&H nagyvállalati növekedési index legutóbbi eredményeiből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS