Nagy Adrienn: A hosszútávú sikereket a mai napba befektetett energia határozza meg

2019. 06. 03., 10:15

Minden tanításnak megvolt a maga helye és ideje az életemben – mondja az Üzletemnek Nagy Adrienn. A GiveMyChance közösségi adománygyűjtő weboldal ötletgazdája és társtulajdonosa biztos benne, hogy több országban is helye van a kezdeményezésüknek.

Nagy Adrienn szerint a GiveMyChance weboldalukon a sikeres kampányok ismertető jele, hogy végiggondoltak és részletgazdagok. A honlapon mindenki számára adott a lehetőség, hogy segítséget kérjen ismeretlenektől egy adott cél megvalósításához. A néhány hete élesben is működő oldalon például egy édesanya a kisfia őssejtterápia költségeinek előteremtéséhez kér segítséget. A weboldal újabb és újabb kampányokkal bővül – remélem, hogy a kampányok sikeresek lesznek. Tudjon meg többet az ötletgazdáról az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 79. interjújából!

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– A GiveMyChance megvalósítását üzlettársammal, Klement-Simon Krisztinával.

Milyen távra tervez?

– Hosszútávra mindenképpen. Hiszem, hogy a hosszútávú sikereket mindig a mai napba befektetett energia határozza meg.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Elsősorban a GiveMyChance felépítése, majd olyan további üzletek létrehozása, ami azontúl, hogy számomra szakmailag előrelépés, másokat is épít.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Mondhatjuk, hogy több mentorom is volt az évek alatt, az adott életszakaszaimban jelenlevő mentorok mind a legtöbbet nyújtották a számomra. Minden tanításnak megvolt a maga helye és ideje az életemben, mindig éppen jókor, mindig éppen a megfelelő személytől.

A szakmájában hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– A GiveMyChance az első közösségi finanszírozó weboldal (www.givemychance.com) Magyarországon, és úgy látjuk, több olyan ország is van a világban, ahol ugyanezt a pozíciót tudja elfoglalni a jövőben.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Ez egy izgalmas kérdés. Tisztelek minden jól képzett és tehetséges szakembert, azonban nekem nincs kimondott szakmám. Ha mégis választanom kellene egyet, a pszichológia lenne. Azt tanultam is és mindig is lenyűgözött az ereje.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Elsősorban nyitottsággal. Sosem lehet tudni, hogy egy első személyes találkozás, egy első beszélgetés milyen üzleti kollaborációvá nőheti ki magát, hova vezethet a jövőben, bármi is volt eredetileg az apropója a kapcsolatfelvételnek.

– Mire sajnálja az idejét?

– Tévénézésre.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

– A minőségre.

– Mivel lehet felbosszantani?

– A felesleges beszéddel, magyarázkodással, lassúsággal, pontatlan munkavégzéssel.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Elsősorban gyerekekkel és állatokkal kapcsolatos területeken.

– Mivel töltődik fel?

– Testmozgással. Szeretek nagyokat sétálni akár egyedül is és edzeni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS