Nagy Adrienn: A hosszútávú sikereket a mai napba befektetett energia határozza meg

2019. 06. 03., 10:15

Minden tanításnak megvolt a maga helye és ideje az életemben – mondja az Üzletemnek Nagy Adrienn. A GiveMyChance közösségi adománygyűjtő weboldal ötletgazdája és társtulajdonosa biztos benne, hogy több országban is helye van a kezdeményezésüknek.

Nagy Adrienn szerint a GiveMyChance weboldalukon a sikeres kampányok ismertető jele, hogy végiggondoltak és részletgazdagok. A honlapon mindenki számára adott a lehetőség, hogy segítséget kérjen ismeretlenektől egy adott cél megvalósításához. A néhány hete élesben is működő oldalon például egy édesanya a kisfia őssejtterápia költségeinek előteremtéséhez kér segítséget. A weboldal újabb és újabb kampányokkal bővül – remélem, hogy a kampányok sikeresek lesznek. Tudjon meg többet az ötletgazdáról az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 79. interjújából!

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– A GiveMyChance megvalósítását üzlettársammal, Klement-Simon Krisztinával.

Milyen távra tervez?

– Hosszútávra mindenképpen. Hiszem, hogy a hosszútávú sikereket mindig a mai napba befektetett energia határozza meg.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Elsősorban a GiveMyChance felépítése, majd olyan további üzletek létrehozása, ami azontúl, hogy számomra szakmailag előrelépés, másokat is épít.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Mondhatjuk, hogy több mentorom is volt az évek alatt, az adott életszakaszaimban jelenlevő mentorok mind a legtöbbet nyújtották a számomra. Minden tanításnak megvolt a maga helye és ideje az életemben, mindig éppen jókor, mindig éppen a megfelelő személytől.

A szakmájában hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– A GiveMyChance az első közösségi finanszírozó weboldal (www.givemychance.com) Magyarországon, és úgy látjuk, több olyan ország is van a világban, ahol ugyanezt a pozíciót tudja elfoglalni a jövőben.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Ez egy izgalmas kérdés. Tisztelek minden jól képzett és tehetséges szakembert, azonban nekem nincs kimondott szakmám. Ha mégis választanom kellene egyet, a pszichológia lenne. Azt tanultam is és mindig is lenyűgözött az ereje.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Elsősorban nyitottsággal. Sosem lehet tudni, hogy egy első személyes találkozás, egy első beszélgetés milyen üzleti kollaborációvá nőheti ki magát, hova vezethet a jövőben, bármi is volt eredetileg az apropója a kapcsolatfelvételnek.

– Mire sajnálja az idejét?

– Tévénézésre.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

– A minőségre.

– Mivel lehet felbosszantani?

– A felesleges beszéddel, magyarázkodással, lassúsággal, pontatlan munkavégzéssel.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Elsősorban gyerekekkel és állatokkal kapcsolatos területeken.

– Mivel töltődik fel?

– Testmozgással. Szeretek nagyokat sétálni akár egyedül is és edzeni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS