Nagy Adrienn: A hosszútávú sikereket a mai napba befektetett energia határozza meg

2019. 06. 03., 10:15

Minden tanításnak megvolt a maga helye és ideje az életemben – mondja az Üzletemnek Nagy Adrienn. A GiveMyChance közösségi adománygyűjtő weboldal ötletgazdája és társtulajdonosa biztos benne, hogy több országban is helye van a kezdeményezésüknek.

Nagy Adrienn szerint a GiveMyChance weboldalukon a sikeres kampányok ismertető jele, hogy végiggondoltak és részletgazdagok. A honlapon mindenki számára adott a lehetőség, hogy segítséget kérjen ismeretlenektől egy adott cél megvalósításához. A néhány hete élesben is működő oldalon például egy édesanya a kisfia őssejtterápia költségeinek előteremtéséhez kér segítséget. A weboldal újabb és újabb kampányokkal bővül – remélem, hogy a kampányok sikeresek lesznek. Tudjon meg többet az ötletgazdáról az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 79. interjújából!

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– A GiveMyChance megvalósítását üzlettársammal, Klement-Simon Krisztinával.

Milyen távra tervez?

– Hosszútávra mindenképpen. Hiszem, hogy a hosszútávú sikereket mindig a mai napba befektetett energia határozza meg.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Elsősorban a GiveMyChance felépítése, majd olyan további üzletek létrehozása, ami azontúl, hogy számomra szakmailag előrelépés, másokat is épít.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Mondhatjuk, hogy több mentorom is volt az évek alatt, az adott életszakaszaimban jelenlevő mentorok mind a legtöbbet nyújtották a számomra. Minden tanításnak megvolt a maga helye és ideje az életemben, mindig éppen jókor, mindig éppen a megfelelő személytől.

A szakmájában hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– A GiveMyChance az első közösségi finanszírozó weboldal (www.givemychance.com) Magyarországon, és úgy látjuk, több olyan ország is van a világban, ahol ugyanezt a pozíciót tudja elfoglalni a jövőben.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Ez egy izgalmas kérdés. Tisztelek minden jól képzett és tehetséges szakembert, azonban nekem nincs kimondott szakmám. Ha mégis választanom kellene egyet, a pszichológia lenne. Azt tanultam is és mindig is lenyűgözött az ereje.

– Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Elsősorban nyitottsággal. Sosem lehet tudni, hogy egy első személyes találkozás, egy első beszélgetés milyen üzleti kollaborációvá nőheti ki magát, hova vezethet a jövőben, bármi is volt eredetileg az apropója a kapcsolatfelvételnek.

– Mire sajnálja az idejét?

– Tévénézésre.

– Mire nem sajnálja a pénzt?

– A minőségre.

– Mivel lehet felbosszantani?

– A felesleges beszéddel, magyarázkodással, lassúsággal, pontatlan munkavégzéssel.

– Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Elsősorban gyerekekkel és állatokkal kapcsolatos területeken.

– Mivel töltődik fel?

– Testmozgással. Szeretek nagyokat sétálni akár egyedül is és edzeni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS