Laczkó Gábor: Visszaigazolással, felhatalmazással és támogatással motiválom a kollégáimat

Szerdahelyi Csaba  |  2020. 03. 13., 10:45

Minden nappal, többet tapasztalok, és több vagyok a kudarcokkal és a sikerekkel együtt – mondta az Üzletemnek Laczkó Gábor, a Stylers Group társalapítója.

Laczkó Gábor a már 16 éve működő Stylers Groupra úgy tekint, mint saját gyermekére. Hogy vezető társaival közösen szépen „nevelte” a céget, azt bizonyítja, hogy az Egyesült Államokban működő megoldásaikon keresztül páratlan tapasztalatot szereztek komplex informatikai rendszerek kialakítása és működtetése során. Informatikai megoldásokat a tervezéstől kezdve a legösszetettebb fejlesztéseken át az üzemeltetésig biztosítanak. Hogy a sok munka mögött mi áll, az is kiderül az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 160. interjújából.

– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Ma a mai napot, holnap a holnapot és így tovább. Minden nappal, többet tapasztalok és több vagyok a kudarcokkal és a sikerekkel együtt.

– Milyen távra tervez?

– Mivel alapítója vagyok a Stylers Group csoportnak, ami már 16 éve működik, így ez olyan, mint egy saját gyermek. Az ember pedig csak úgy nem dobja el a saját gyerekét. Tehát hosszú távra tervezek.

– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Konkrét szakmai bakancslista nincsen. Szeretnék minél többet tapasztalni különböző területeken. Az IT érdeklődésem mellett, különösen érdekel az elméleti fizika, a pszichológia és vezetéselmélet is. Ezeket ötvözve szeretném tudatosan beépíteni a saját hétköznapi munkámba.

– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Talán inkább átfogalmaznám, hogy mitől tanultam a legtöbbet. Három fontos állomást tudok meghatározni. Az egyik a csapatsport múltam, ami megtanított együttműködni, segíteni és közösen harcolni egy célért. A másik a kollégium, ami felkészített a felnőtt életre és az alkalmazkodásra. A harmadik pedig a cégcsoportunk, és azon belül is a Braining Hub IT oktatási centrum vezetése, ami naponta hoz kihívást és vár el azonnali döntéseket.

– Mivel motiválja a kollégáit, társait?

– Ez mindenkinél egyéni, de ha össze kellene foglalnom, akkor visszaigazolással, felhatalmazással és támogatással.

– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Talán elméleti fizikus vagy fiataloknál lennék kézilabda edző.

– Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Alapvetően úgy gondolom, hogy ha sokat adunk, akkor az egy idő után megtérül. Fontos, hogy a megtérülést nem várom el, viszont ha jön, akkor örülök neki.

– Mire sajnálja az idejét?

– Vásárlásra.

– Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki nem egyenes, az talán idegesít.

– Milyen önkéntes munkát vállalna?

– Oktatást, tanítást!

– Mire nem sajnálja a pénzt?

– Minőségi együtt töltött időre a családommal, jelentsen ez egy jó éttermet vagy akár egy utazást. És persze a futócipőre.

– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Egyértelműen a futás, az edzés.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.
2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-29 11:12:13
A gazdasági nehézségek munkaerő-piacra gyakorolt hatásai csak fokozatosan, késleltetve mutatkoznak. A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 49 százaléka elégedetlen a fizetésével, 52 százalékuk egy éven belül munkahely-váltást is tervez – derült ki a Trenkwalder szeptember közepén elvégzett kutatásából.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS