Cseh Balázs: Az elégedett partnerek és ügyfelek további partnereket és ügyfeleket szülnek

Szerdahelyi Csaba  |  2019. 09. 27., 09:30

Az alapítók egyikeként mindig is „saját gyermekemként” tekintek az Élelmiszerbankra – mondja az Üzletemnek Cseh Balázs. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke hisz a kölcsönös bizalom erejében.

Cseh Balázs az Élelmiszerbank alapító elnöke. Mint a honlapjukon írja, szabadideje nagy részét ez az önkéntes munka köti le, a nagyszerű csapatban rengeteg a sikerélménye. Az egyesület jelenlegi akciójában két vállalati partnerrel fogott össze, hogy még több mentett élelmiszert juttassanak el nélkülöző családoknak, gyermekeknek és sok más rászoruló csoportnak. Az akcióhoz Ön is csatlakozhat! Addig pedig olvassa el az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 105. interjúját!

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– A Magyar Élelmiszerbank Egyesület elindítását 2005-ben és azt, hogy azóta is évről évre növekszünk. Természetesen ez egy csapatmunka, és én csak egy tagja vagyok a csapatnak, de mint az alapítók egyike, azért mindig is a „saját gyermekemként” tekintek az Élelmiszerbankra, és mindig büszkeséggel tölt el, hogy milyen szép eredményeket értünk el az elmúlt 14 évben.

Milyen távra tervez?

– Csakis hosszú távra, és tervem és ötletem sok van, sajnos vagy szerencsére mindig több annál, mint amennyire erőm, hogy ezeket mindet meg is tudjam valósítani.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Gyerekkorom óta szeretnék buszvezető lenni, valahogy mindig másfelé sodor az élet, de még nem adtam fel, hogy egyszer megszerezzem hozzá a jogosítványt!

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– A szüleimtől. Főként az élethez, a munkához és az emberekhez való hozzáállásról.

Szakterületén hol lát nagyobb fejlődési lehetőséget: Magyarországon vagy külföldön?

– Magyarországon, mert itt még rengeteg teendőnk van abban a témában, amiben dolgozom, külföldről pedig nagyon sok jó példát és tapasztalatot lehet szerezni, amit itthon tudunk kamatoztatni.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Szívesen lennék séf, mert maga a főzés is érdekel, és a konyhai folyamatok hatékony szervezése is egy olyan kihívás, amiben szívesen kipróbálnám magam egyszer.

Milyen módszerekkel fejleszti üzleti kapcsolatait?

– Én hiszek abban, hogy az elégedett partnerek és ügyfelek további partnereket és ügyfeleket szülnek, illetve hiszek a kölcsönös bizalom és a „gentlement agreement” erejében, szerintem hosszú távon ezek a dolgok fejlesztik az igazi és korrekt üzleti kapcsolatokat.

Mire sajnálja az idejét?

– A felesleges mítingekre, parttalan vitákra, értelmetlen adminisztrációra, és minden másra, ami nem visz előre, csak az időt rabolja.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Az élmények szerzésére, mert ezek örökre megmaradnak.

Mivel lehet felbosszantani?

– Ha valaki más szemében a szálkát is meglátja, de a sajátjában még a gerendát sem. Főleg, amikor a „más szeme” az enyém…

Milyen területen vállalna önkéntes munkát?

– Mármint az Élelmiszerbankon kívül – ha még lenne időm, szívesen végeznék valamilyen fizikai munkát, például egy építkezésen vagy házfelújításon.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Egy ebéd utáni alvás vagy ahogy édesapám szokta nevezni: a „kispolgári szundi”.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.
2022-05-21 15:38:11
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2022. május 20-án tartotta a kamarai választásokat, amelyen kimagaslóan sokan, az előzetes, nem hivatalos adatok szerint mintegy 79 ezren adták le voksukat. A részvétel közel kétszer akkora volt, mint a legutóbbi, 2017. évi kamarai választásokon.
2022-05-21 13:36:30
Javult a magyarok jövedelmi helyzete az idei első negyedévben a járvány legsúlyosabb időszakához képest, a kedvezőbb összkép ellenére azért sokan vannak, akik még hátrányban vannak, derül ki a K&H biztos jövő index – negyedéves rendszerességgel készülő – reprezentatív felméréséből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS