Bordás Beáta: Az emberekhez értek a legjobban

Bordás Beáta: Az emberekhez értek a legjobban
2021. 10. 14., 10:00

Stratégiai tervemet a következő 3-5 évre készítettem el, elsődleges célom a projekt alapon dolgozó freelancerek, projektmunkatársakból álló pool fejlesztése, a számukra ideális projektek megtalálása – mondta az Üzletemnek Bordás Beáta, a Rubicon Business Solution ügyvezető igazgatója.

Bordás Beáta azt vallja, hogy az elégedett ügyfélnél nincs jobb ajánló. Ennek eléréséért viszont rengeteget kell dolgozni és legalább annyit gondolkodni. A Rubicon-csapattagok mögött átlagosan 15 éves iparági tapasztalat van. Ha érdekli, hogy Beátának mi szerepel a szakmai bakancslistáján, a választ megtalálja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 335. interjújában.

Mit tart karrierje csúcsának?

– A nagy szakértelmet igénylő projektekre a legjobb szakértő projekt munkatársakat találom meg. Így a célom az, hogy a rugalmas munkaerő, mint munkerőpiaci szereplő és a projektmunka elfogadott legyen az országban és azt, amikor ezen a piacon a Rubicon Business Solution piacvezető szerepre tör. Ezen dolgozom most. Múltbéli sikeremnek azt tartom, hogy tanácsadóként, csapatommal támogattam az OTP SZÉP kártya teljes kialakítási folyamatát és piacvezetővé válását.

Milyen távra tervez?

– Stratégiai tervemet a következő 3-5 évre készítettem el, amiben a projekt alapon dolgozó freelancerek, projektmunkatársakból álló pool fejlesztése, a számukra ideális projektek megtalálása az elsődleges célom. Későbbiekben ezt a digitális világban is tervezem megvalósítani.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Olyan vállalat vezetői igény kialakítását kis- és középvállaltoknál, amely a rugalmas munkaerőt természetesnek éli meg és tud eredményes projektekben gondolkozni, dolgozni.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Baracskai Zoltántól és Mérő Lászlótól. A tanácsadói projekt menedzsmenthez való hozzáállásomat és üzleti szemléletemet alakították át gyökeresen az egyetemen, ahol üzletviteli tanácsadóként másoddiplomáztam náluk.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Szeretettel, tisztelettel és alázattal a szakmai tudásuk iránt.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– Én az emberekhez értek a legjobban, nem vágyom másra.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Saját kapcsolataim az elmúlt 14 év tanácsadói munkájának eredménye, az elégedett ügyfélnél nincs jobb ajánló.

Mire sajnálja az idejét?

– Olyan dolgokra, amik nem visznek előre. Céltudatos vagyok, ezért ha olyan emberekkel találkozom, akik szakmailag nem elég felkészültek, nem motiváltak, hamar elveszítem az érdeklődésem irántuk.

Mivel lehet felbosszantani?

– Jó kedvű és mosolygós ember vagyok, kevesen láttak még máshogy, nem szoktak felbosszantani. Talán és ritkán a férjem képes csak rá, az elmúlt 25 évben biztos előfordult párszor.

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– A Food not Bomb kezdeményezést nagyon szeretem, már tervezem, hogy egyik hétvégén szívesen segítem őket az ételkészítésben, zöldségpucolásban, ételosztásban a rászorulók számára.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– A gyermekeim oktatására, valamint a pihenésre és kikapcsolódásra a barátaimmal. Elég nagy energiákkal dolgozom, ezért az egyensúly fenntartása a legfontosabb, amire odafigyelek.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Szombati kirándulás a családdal és a kutyámmal, valamint egy jó és mély baráti beszélgetés. Mindkettő szerepel rendszeresen a heti tevékenységeim között.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.
2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-28 19:47:00
Október 1. és november 28. között népszámlálás lesz Magyarországon. A cenzus eredményei hosszú távon alapot nyújtanak az országos, regionális és helyi társadalmi, illetve gazdasági fejlesztésekhez. A népszámláláson kötelező részt venni. A kérdőívet az interneten is ki lehet tölteni, erre október 1. és 16. között van lehetőség. Aki nem él az online válaszadás lehetőségével, azt számlálóbiztos keresi fel.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS