Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
Avidor András állandóan figyel és tanul, akár egy hot dog árustól is elles ezt+azt. Kollégáit azzal motiválja, hogy nem motiválja őket. Nagyra törő tervei vannak: félmilliárd dollárt érő globális céget vásárolna és fejlesztene egymilliárdosra. Ha az is érdekli, hogy András melyik területen próbálná ki magát, a választ elolvashatja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 447. interjújában. (Meg fog lepődni a válaszon…)
– Mit tart karrierje eddigi csúcsának?
– Amikor 2017 év végére elértük, hogy 30 percnyi autózás távolságon belül, Magyarországon bárhol elérhető egy BNI csoport, ahol magyar vállalkozók hétről hétre, jutalék mentesen, bizalmi alapon segítik egymást.
– Milyen távra tervez?
– Három generációra. Azaz küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg.
– Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?
– Felvásárolni egy félmilliárd dollárt érő globális céget és résztulajdonosokként 1 milliárd dollár értékre növelni 5 év alatt.
– Kitől tanulta eddig a legtöbbet?
– Állandóan figyelek, így akár egy hot dog árustól vagy szeretett kutyámtól is rengeteget tanultam, ahogy az emberekkel bánt. Nem tudnék kiemelni egy embert vagy könyvet (évi 30-50-et olvasok el). A lényeg a megfigyelés – megértés – elemzés – implementáció – korrekció – megosztás folyamatban rejlik.
– Mivel motiválja a kollégáit?
– Nem motiválom őket, csak segítek, hogy a belső motiváció kialakuljon azáltal, hogy hiszek bennük, teret és felhatalmazást adok, és elmesélem saját vízióm, hitvilágom és hibáim.
– Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?
– Miniszterelnök.
– Hogyan építi üzleti kapcsolatait?
– Heti 2 rendezvényen veszek részt, átlagban havi egyen pedig külföldön. Ott rendszeresen figyelek, kérdezek, érdeklődöm és segítek.
– Mire sajnálja az idejét?
– Az utazás idejére – autóban, repülőn.
– Mivel lehet felbosszantani?
– Kishitűség, rosszindulat, feladás, hazugság.
– Milyen önkéntes munkát vállalna?
– Helikopteres mentést vállaltam sok éven át. És a mai napig mentorálok arra alkalmas embereket.
– Mire nem sajnálja a pénzt?
– Szeretteimre. Könyvekre.
– Mi tudja a legjobban kikapcsolni?
– Barátokkal töltött minőségi idő, feleségemmel sétálni és szórakozni, a gyerekeim, amikor hozzam bújva pihennek. Masszázs vagy tibeti hangtál kezelés.
(Fotók: TB Stúdió)
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.