Volt, akinek tetszett a Telekom Anyák napi minikampánya?

2019. 05. 13., 12:30

A Telekom Anyák napi kampányfilmjében 4 együtt töltött perc fontosságára hívták fel a figyelmet. Eddig több, mint félmillióan nézték meg, s a kommentárok alapján a többség dühösen kritizálta.

Félmillió megtekintés felett jár a Telekom Anyák napra időzített kisfilmje, amit publikálása óta 5 ezren osztottak meg a Facebookon. A kisfilm egy átfogó kampány része, melynek fő üzenete a napi 4 perc = évi 1 nap szlogenre épül – írja a Kreatív Online.

„A Telekom számára az Anyák napja remek lehetőséget adott arra, hogy olyan üzenetet közvetítsünk, amely hatással lehet az emberek életére. Hiszen nem mindig tölthetünk annyi időt az édesanyánkkal, amennyit szeretnénk, viszont napi néhány perc is elég ahhoz, hogy jelen legyünk egymás életében” – mondta a minikampány alapötletéről Balogh Zsolt, a DDB Budapest kreatívigazgatója.

„A Telekom, mint márka, segítőként szeretne fellépni, többféle eszközt, szolgáltatást és lehetőséget is felajánlva, hogy az emberek könnyebben megteremthessék ezt a napi pár percet” – tette hozzá Moldván Ákos, a Telekom marketingkommunikációs szakértője.

A videóhoz fűzött kommentekben aktív párbeszéd alakult ki a témában. A Telekom abszolút sikerként értékeli, hogy sikerült beszélgetést generálnia.

A kommentelők döntő többsége azonban nagyon dühösen írt arról, hogy szerintük „szép kis köszöntés az, amikor bűntudatot akarnak ébreszteni az édesanyákban”.

(A fotó illusztráció.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS