Vállalkozónők figyelem: lehet jelentkezni a Dobbantó Program tavaszi képzéseire

2019. 02. 19., 19:00

A 12 napos Dobbantó kompetenciafejlesztő tréning, és a már jól bevált egynapos üzleti tervezés képzés mellett kétszer félnapos IT képzések is indulnak a Dobbantó Program keretében. A Program szakmai együttműködő partnere 2010-es indítása óta, és a képzések megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.

Tavaszi Dobbantó tréning

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén tavasszal is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget.

A vállalkozói kompetenciafejlesztő tréning, amelynek során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak.

A vállalkozó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, összesen 90 órában. A képzés költségeit közel 90 százalékban a Dobbantó Program vállalja át. A március 29-én induló tréningre a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet jelentkezni március 14-ig.

„Figyelembe véve a visszajelzéseket, a korábbi hétfői és keddi tréningnapok helyett most pénteki és szombati napokon tartjuk majd a Dobbantó tréninget, hogy ezáltal még szélesebb körben tegyük azt elérhetővé. A 12 napból 6 nap így hétvégére esik, ezért csupán hat napot kell elvenniük a munkától vagy egyéb, csak hétköznap végezhető elfoglaltságuktól” – mondta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója.

Indulnak az egy- és kétnapos tematikus képzések is

A nagy sikerre való tekintettel 2019-ben is lehet jelentkezni a tavaly útjára indított kétszer félnapos Quick IT képzésre. Az informatika világába kalauzoló kurzus alatt a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében.

A Quick IT képezést igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó szinten szervezik meg, első alkalommal március 20-án és 21-én, majd ezt követően április 17-én és 18-án.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS