Újra együtt! – Médiaszakemberektől volt hangos a Balaton déli partja

Újra együtt! – Médiaszakemberektől volt hangos a Balaton déli partja
2022. 05. 18., 16:27

Óriási sikerrel zárult az idei Digital-Media Hungary konferencia, amelyet 3 év után újra személyes részvétellel tartottak meg a siófoki Azúr Hotelben 2022. május 10–11-én.

Közel 2000 vendég követte a helyszínen a konferencia programjait, emellett a Digital-Media Hungary és a Lounge Group közös projektjeként az online térben live stream podcastbeszélgetéseket nézhettek és hallgathattak azok is, akik nem tudtak jelen lenni az eseményen.

„Nagy dolog, hogy újra személyesen lehettünk részesei a Digital-Media Hungary konferenciának. Egyfelől, mert utoljára 2019-ben lehettünk ilyen formában jelen, másfelől pedig fontos, hogy a jelenlegi helyzetben számos tényező nehezíti a tervezést. Negatívan befolyásoló események kényszerű részeseivé váltunk. Ám a nehézségek lehetőségeket is teremtenek, ha tudjuk, merre akarunk haladni, így bizonytalanságban felértékelődik a társadalmi kommunikáció, a tudásmegosztás, a közös gondolkodás, a jó gyakorlatok egymással való megosztása. Ezért is tartom nagy dolognak, hogy most újra közösen, személyesen szakmai és emberi beszélgetéseket folytathattunk. Mindezek miatt is volt nagy megtiszteltetés, hogy a konferenciát köszöntővel indíthattam. Ezúton is köszönöm a megtisztelő felkérést Csermely Ákosnak. Mi több, idén a Digital-Media Hungary és a Lounge Group összefogásában azok számára is lehetőséget biztosítottunk a tudásmegosztásba való bekapcsolódásra, akik nem tudtak személyesen velünk tartani. A Lounge Group helyszíni mobilstúdiójából élőben közvetítettünk extra tartalmakat, izgalmas extra előadásokat” – nyilatkozta Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója.

A live stream beszélgetések különböző szakmai és közéleti témákban zajlottak a helyszínre kitelepült látványstúdióban. A meghívott tíz vendég között köszönhettük többet között Gundel Takács Gábort, aki a hagyományos és az új típusú média találkozásáról beszélgetett Juhász Bálint műsorvezetővel. Az elismert szakember témája mellett, hallhattunk még a közösségi média kulturális hatásairól, a jövő tartalomfogyasztójáról és a fintech cégek hatalomátvételéről is.

Ezek a beszélgetések hamarosan bárki számára elérhetők lesznek a Lounge Group csatornáin, így érdemes lesz követni a reklámügynökség social felületeit.

A helyszínen jelen lévők extra programként ismert reklámfilmek narrációját készíthették el saját hangjukkal, amelyet egy profi hangmérnökstáb rögzített és küldött el azok számára, akik kipróbálták ezt az igazán egyedi élményt.

„Nagy izgalommal vártam a Lounge Grouppal készülő projektet, hiszen kiváló előadókat hívtunk, nagyon izgalmas és aktuális témákban. Az élőben streamelt tartalom mellett, a helyszíni stúdió is olyan látványosra sikerült, hogy a vendégek – akik közül nagy valószínűséggel sokan jártak már televízióstúdiókban – elkezdtek szelfiket készíteni a stand körül, úgy tekintettek a látványstúdióra, mint egy új dologra. Emellett igazán ötletes napindító és napzáró program volt, hogy az érdeklődők reklámfilmeket narrálhattak újra a saját hangjukkal, így egy igazi szinkronélményben lehetett részük” – tette hozzá Csermely Ákos, a konferencia producere.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-23 17:14:00
A NAV a nemzetközi futárszolgálatok forgalmában egyre többször talál bizonyos típusú, a dohányzás helyettesítésére szánt nikotintartalmú termékeket. Ezeket többen is interneten, külföldről rendelik meg. Az ilyen termék, a „snüssz” dohánygyártmánynak minősül, ezért magánszemélyként internetről rendelni illegális.
2023-03-23 15:14:00
A legtöbben gyermekek fejlődésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát. Az szja 1+1 százalékáról idén egészen május 22-éig lehet rendelkezni. A felajánlás csak néhány percet vesz igénybe, a támogatott szervezeteknek pedig óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok – hívja fel a figyelmet a NAV.
2023-03-23 14:14:00
A kormány június 30-ig meghosszabbítja annak a korábbi döntésének a határidejét, amelynek értelmében egyes intézményi befektetők és a legalább 20 millió forintot elhelyező lakossági ügyfelek a látra szóló és legfeljebb egyéves futamidejű betétjeik után nem kaphatnak magasabb kamatot a 3 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukciós átlaghozamának mértékénél.
2023-03-23 12:14:43
Megindultak a 2022. évi agrár-környezetgazdálkodási (akg) és ökológiai gazdálkodási (öko) támogatások kifizetései, így a tavaszi munkák idején a tervek szerint mintegy 130 milliárd forint értékben jutnak forráshoz a programokban részt vevő gazdálkodók – közölte Nagy István agrárminiszter.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS