Talmácsi Gábor is segíti a magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

2021. 04. 19., 19:45

Bejelentette együttműködését a magyar szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions és a Talmácsi Management. A megállapodás értelmében Talmácsi Gábor stratégiai üzletfejlesztési tanácsadóként segíti az innovatív vállalkozás piacra lépését a nemzetközi motorsportban.

Néhány héttel a hajdúnánási MotoGP pálya beruházásának bejelentése után újabb ígéretes projekthez csatlakozott a Talmácsi Management. A szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő „Seyu - Together for Victory!” a nemzetközi motorsportban való piaci terjeszkedés segítésére kérte fel Talmácsi Gábort és csapatát.

Az üzletszerzés mellett a szolgáltatásfejlesztésben is számítanak a versenyző évtizedes tapasztalatára, így az applikáció olyan funkciókkal is bővülhet a jövőben, melynek fókuszában kifejezetten a motorsport rajongói állnak.

„Az innováció, a motiváció és a csapat elengedhetetlen a motorsportban. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan vállalatot segíthetek, amely a jövő szurkolói élményét valósítja meg. Örömmel fogom a Seyu megoldását képviselni a motorsportban!” – mondta a projekt kapcsán Talmácsi Gábor.

Fellendülőben a magyar sporttech ökoszisztéma

A magyarországi sporttechnológiai piac élénkítésére életre hívott SportTech Hungary program is fontos szerepet töltött be a két fél együttműködésében. A Külügyminisztérium és a HEPA 2020-ban indult projektjének célja a sporthoz kapcsolódó technológiai vívmányok felkutatása és átfogó támogatása, az exportpotenciállal bíró vállalkozások külpiacra jutásának segítése, valamint a nemzetközi szinten is sikeres sportolók új karrierlehetőségének kialakítása. Talmácsi Gábor sportolói nagykövetként, a Seyu pedig mentoráltként vesz részt a programban. A két fél most az egyik első olyan átfogó együttműködést jelentette be, ami a programon túlmutatóan egy még szorosabb szintre emeli az üzleti kapcsolatot a magyar sportolók és sporttech cégek között.

„Hiszünk abban, hogy az élsportban elsajátított készségek, mint a versenyszellem, a kitartás, a győzelem vagy a vereség kezelése az üzleti életben is jól kamatoztatható. Talmácsi Gábor nemcsak a nemzetközi tapasztalatával és kapcsolatrendszerével, hanem a mentalitásával is új értékeket hoz a csapatunkhoz, és bízunk benne, hogy ez hamarosan kézzelfogható üzleti sikerként is megjelenik majd cégünknél” tette hozzá Vecsernyés Tamás, a Seyu Solutions ügyvezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Szabó Gergely ügyvéd válaszol.
2024-04-22 15:10:00
A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. egyik kiemelt projektje az ún. nagyon kis aktivitású radioaktív hulladékok végső elhelyezésére alkalmas, felszíni tároló létesítése a közeljövőben. Ezek a hulladékok ugyan rövid ideig sugároznak, megfelelő elhelyezésük mégis nagy körültekintést igényel.
2024-04-22 14:40:00
Míg tavaly márciusban 2,6 millió felhasználó rendelkezett SZÉP Kártyával, idén márciusra már 2,8 millióra nőtt a kártyabirtokosok száma; a költések összege a hónapban megközelítette az 59 milliárd forintot.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. egyik kiemelt projektje az ún. nagyon kis aktivitású radioaktív hulladékok végső elhelyezésére alkalmas, felszíni tároló létesítése a közeljövőben. Ezek a hulladékok ugyan rövid ideig sugároznak, megfelelő elhelyezésük mégis nagy körültekintést igényel.