Talmácsi Gábor is segíti a magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

2021. 04. 19., 19:45

Bejelentette együttműködését a magyar szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions és a Talmácsi Management. A megállapodás értelmében Talmácsi Gábor stratégiai üzletfejlesztési tanácsadóként segíti az innovatív vállalkozás piacra lépését a nemzetközi motorsportban.

Néhány héttel a hajdúnánási MotoGP pálya beruházásának bejelentése után újabb ígéretes projekthez csatlakozott a Talmácsi Management. A szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő „Seyu - Together for Victory!” a nemzetközi motorsportban való piaci terjeszkedés segítésére kérte fel Talmácsi Gábort és csapatát.

Az üzletszerzés mellett a szolgáltatásfejlesztésben is számítanak a versenyző évtizedes tapasztalatára, így az applikáció olyan funkciókkal is bővülhet a jövőben, melynek fókuszában kifejezetten a motorsport rajongói állnak.

„Az innováció, a motiváció és a csapat elengedhetetlen a motorsportban. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan vállalatot segíthetek, amely a jövő szurkolói élményét valósítja meg. Örömmel fogom a Seyu megoldását képviselni a motorsportban!” – mondta a projekt kapcsán Talmácsi Gábor.

Fellendülőben a magyar sporttech ökoszisztéma

A magyarországi sporttechnológiai piac élénkítésére életre hívott SportTech Hungary program is fontos szerepet töltött be a két fél együttműködésében. A Külügyminisztérium és a HEPA 2020-ban indult projektjének célja a sporthoz kapcsolódó technológiai vívmányok felkutatása és átfogó támogatása, az exportpotenciállal bíró vállalkozások külpiacra jutásának segítése, valamint a nemzetközi szinten is sikeres sportolók új karrierlehetőségének kialakítása. Talmácsi Gábor sportolói nagykövetként, a Seyu pedig mentoráltként vesz részt a programban. A két fél most az egyik első olyan átfogó együttműködést jelentette be, ami a programon túlmutatóan egy még szorosabb szintre emeli az üzleti kapcsolatot a magyar sportolók és sporttech cégek között.

„Hiszünk abban, hogy az élsportban elsajátított készségek, mint a versenyszellem, a kitartás, a győzelem vagy a vereség kezelése az üzleti életben is jól kamatoztatható. Talmácsi Gábor nemcsak a nemzetközi tapasztalatával és kapcsolatrendszerével, hanem a mentalitásával is új értékeket hoz a csapatunkhoz, és bízunk benne, hogy ez hamarosan kézzelfogható üzleti sikerként is megjelenik majd cégünknél” tette hozzá Vecsernyés Tamás, a Seyu Solutions ügyvezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-05-27 10:15:00
Ha nem költik el május végéig a SZÉP-kártya tulajdonosok az október közepéig megkapott pénzüket, akkor ugrik a kedvezményük, és júniustól már csak 15 százalékos büntetéssel tehetik ezt meg – hívja fel a figyelmet a Bank360.hu. A hosszú hétvégén tehát érdemes vadászni az elfogadóhelyekre az érintett SZÉP-kártyásoknak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.
2023. 04. 18., 19:10
epizód: 2023 / 5   |   hossz: 19:07
Kőkút községben egy EU-s projekt mintegy 60, szegregált településrészre szorult lakó életét változtatta meg. Alulképzett szülők nehéz körülmények közé született gyermekinek sorsát helyezték új alapokra egy építőipari cég és az önkormányzat összefogásával, hiszen egyszerre változtak meg a lakhatás és a továbbtanulás lehetőségei. Hogyan valósította meg a nehézségek ellenére is sikeresen zárult projektet a kivitelező vállalkozás, amely nem is keresett a programon, és milyen szociális hatást vár az egésztől az önkormányzat? Horváth Lászlót, a kivitelező Melio-Start Kft. ügyvezetőjét, a baranyai VOSZ elnökét, illetve Dr. Barka Tamás kőkúti jegyzőt kérdeztük.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS