Összefogás az egészségért

Összefogás az egészségért
2022. 03. 04., 17:41

A hazai magánegészségügyi szolgáltatók közösen segítik az Ukrajnából érkező menekülteket.

Példaértékű iparági összefogással segítik az Ukrajnából érkező menekültek egészségügyi ellátását a hazai magánegészségügyi szektor meghatározó szereplői. A szektor két nagy vezető cégcsoportja, a Doktor24 és a TritonLife Csoport által elindított kezdeményezés célja, hogy a hazai privát szolgáltatók minőségi, ingyenes egészségügyi ellátást biztosítsanak a háború miatt hazájukat elhagyni kényszerült embereknek. A TritonLife Csoport néhány napja már létrehozott egy 40 millió forintos TritonLife Ukrajna Segélyalapot, melyet a Nagycsaládosok Országos Egyesületével együtt kezelnek. A két cég vezetői, Lancz Róbert és Dr. Fábián Lajos folyamatosan egyeztetnek a menekültek támogatását ilyen módon is vállaló privát szolgáltatókkal, akik jelentkezését a help@doktor24.hu e-mail-címen is várják.

A kezdeményezéshez első ütemben a Doktor24 csoporthoz tartozó fővárosi Svábhegyi Gyermekgyógyintézet és Optokid, a tatai Kastélypark Klinika, a székesfehérvári Life Egészségcentrum, és a pécsi Da Vinci Magánklinika, továbbá a TritonLife-hoz tartozó TritonLife Róbert Magánkórház Budapest, a TritonLife Duna Magánkórház Budapest, a TritonLife mind a négy nagy budapesti járóbeteg klinikája és a vidéki intézményei, a TritonLife Magánkórház Debrecen, a TritonLife Magánkórház Szeged, a TritonLabs laborhálózat, valamint a TritonLife Budaörsi Egészségügyi Központja csatlakozott. Ugyancsak felajánlotta a segítségét a T-DOC – www.tdoc.hu, mint a nagy társaságokkal már együttműködő telemedicina és digitális platform szolgáltató, valamint a MEDIO - www.mymedio.hu mint az egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő medikai időpontfoglalási rendszer.

A támogatók köre az első hét végére további hat nagy szolgáltatóval, így az országosan szolgáltató Synlabbal, a szegedi Mediteammel, a budapesti Dr. Rose Magánkórházzal, az Emineóval és a Fájdalom Ambulanciával, valamint a miskolci Macroklinikával bővült.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-03 09:09:44
Több nagybank csökkentette az elmúlt hetekben a kamatait, így a lakáshiteleknél egyre több ajánlatot találhatunk 10 százalék alatti kamattal, de van már 8 százaléknál kisebb is. A folytatás azonban göröngyösebbé is válhat – derül ki a Bank360.hu elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS