Összefogás az egészségért

Összefogás az egészségért
2022. 03. 04., 17:41

A hazai magánegészségügyi szolgáltatók közösen segítik az Ukrajnából érkező menekülteket.

Példaértékű iparági összefogással segítik az Ukrajnából érkező menekültek egészségügyi ellátását a hazai magánegészségügyi szektor meghatározó szereplői. A szektor két nagy vezető cégcsoportja, a Doktor24 és a TritonLife Csoport által elindított kezdeményezés célja, hogy a hazai privát szolgáltatók minőségi, ingyenes egészségügyi ellátást biztosítsanak a háború miatt hazájukat elhagyni kényszerült embereknek. A TritonLife Csoport néhány napja már létrehozott egy 40 millió forintos TritonLife Ukrajna Segélyalapot, melyet a Nagycsaládosok Országos Egyesületével együtt kezelnek. A két cég vezetői, Lancz Róbert és Dr. Fábián Lajos folyamatosan egyeztetnek a menekültek támogatását ilyen módon is vállaló privát szolgáltatókkal, akik jelentkezését a help@doktor24.hu e-mail-címen is várják.

A kezdeményezéshez első ütemben a Doktor24 csoporthoz tartozó fővárosi Svábhegyi Gyermekgyógyintézet és Optokid, a tatai Kastélypark Klinika, a székesfehérvári Life Egészségcentrum, és a pécsi Da Vinci Magánklinika, továbbá a TritonLife-hoz tartozó TritonLife Róbert Magánkórház Budapest, a TritonLife Duna Magánkórház Budapest, a TritonLife mind a négy nagy budapesti járóbeteg klinikája és a vidéki intézményei, a TritonLife Magánkórház Debrecen, a TritonLife Magánkórház Szeged, a TritonLabs laborhálózat, valamint a TritonLife Budaörsi Egészségügyi Központja csatlakozott. Ugyancsak felajánlotta a segítségét a T-DOC – www.tdoc.hu, mint a nagy társaságokkal már együttműködő telemedicina és digitális platform szolgáltató, valamint a MEDIO - www.mymedio.hu mint az egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő medikai időpontfoglalási rendszer.

A támogatók köre az első hét végére további hat nagy szolgáltatóval, így az országosan szolgáltató Synlabbal, a szegedi Mediteammel, a budapesti Dr. Rose Magánkórházzal, az Emineóval és a Fájdalom Ambulanciával, valamint a miskolci Macroklinikával bővült.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS