Nem csak nyugdíjasokat hűsít ásványvízzel a Szomszédok

Nem csak nyugdíjasokat hűsít ásványvízzel a Szomszédok
2019. 06. 18., 08:00

A tervek szerint legalább 15 ezer palack ásványvizet oszt szét a nyári hónapokban az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Budapesten és hat vidéki nagyvárosban.

Javában tart az akció, csak Budapesten eddig már 1500 palack ásványvizet osztottunk a kánikulában – mondja az Üzletem érdeklődésére Dorner Attila.

Az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet területi igazgatója arról is tájékoztatott, hogy a főváros mellett hat vidéki nagyvárosban is ott lesznek, ahol a szövetkezetüknek irodája van. Vagyis Székesfehérváron, Tatabányán, Győrben, Veszprémben, Sopronban és Szombathelyen szintén felbukkan a Szomszédok feliratú Lada, csomagtartója dugig pakolva a palackokkal.

Bár a forró nyári napokon eleve elég figyelemfelkeltésnek számít a vízosztás, a Szomszédok még csavart egyet az ötleten. Ma úgyis trendi a retróérzés, ezért csatasorba állítottak egy öreg Ladát. S még arra is gondoltak, hogy ha elfogy az adott napra tervezett muníció, akkor gondoskodnak a készlet feltöltéséről.

Ma megint Budapesten parkol majd a Lada, ahogy a múlt héten is, amikor mi a Nyugati pályaudvar mellett tapasztaltuk, hogy az emberek mennyire örülnek a hűsítő gesztusnak. Bár a Szomszédok szlogenje: Munkalehetőség nyugdíjasoknak, a vízosztást nem csak az idősebbeknek találták ki. Sok kisgyerekes anyuka is mosolyogva vette át a palackot. Dorner Attila azt mondja, hogy egy tíz év körüli kisfiú arra is megkérte őket, hogy beülhessen a Lada kormánya mögé, mert ő bizony ilyen autót még az életében nem látott.

A nyári akcióban a tervek szerint minimum 15 ezer palack ásványvizet osztanak szét, a költségek egymillió forintnál valamivel többe kerülnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-04 15:17:17
Az MNB értesítette a K&H Biztosító Zrt.-t Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. Ezzel már 12 minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás érhető el a piacon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS