Nem csak nyugdíjasokat hűsít ásványvízzel a Szomszédok

Nem csak nyugdíjasokat hűsít ásványvízzel a Szomszédok
2019. 06. 18., 08:00

A tervek szerint legalább 15 ezer palack ásványvizet oszt szét a nyári hónapokban az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Budapesten és hat vidéki nagyvárosban.

Javában tart az akció, csak Budapesten eddig már 1500 palack ásványvizet osztottunk a kánikulában – mondja az Üzletem érdeklődésére Dorner Attila.

Az Északi Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet területi igazgatója arról is tájékoztatott, hogy a főváros mellett hat vidéki nagyvárosban is ott lesznek, ahol a szövetkezetüknek irodája van. Vagyis Székesfehérváron, Tatabányán, Győrben, Veszprémben, Sopronban és Szombathelyen szintén felbukkan a Szomszédok feliratú Lada, csomagtartója dugig pakolva a palackokkal.

Bár a forró nyári napokon eleve elég figyelemfelkeltésnek számít a vízosztás, a Szomszédok még csavart egyet az ötleten. Ma úgyis trendi a retróérzés, ezért csatasorba állítottak egy öreg Ladát. S még arra is gondoltak, hogy ha elfogy az adott napra tervezett muníció, akkor gondoskodnak a készlet feltöltéséről.

Ma megint Budapesten parkol majd a Lada, ahogy a múlt héten is, amikor mi a Nyugati pályaudvar mellett tapasztaltuk, hogy az emberek mennyire örülnek a hűsítő gesztusnak. Bár a Szomszédok szlogenje: Munkalehetőség nyugdíjasoknak, a vízosztást nem csak az idősebbeknek találták ki. Sok kisgyerekes anyuka is mosolyogva vette át a palackot. Dorner Attila azt mondja, hogy egy tíz év körüli kisfiú arra is megkérte őket, hogy beülhessen a Lada kormánya mögé, mert ő bizony ilyen autót még az életében nem látott.

A nyári akcióban a tervek szerint minimum 15 ezer palack ásványvizet osztanak szét, a költségek egymillió forintnál valamivel többe kerülnek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022-12-05 15:13:56
Az energiaárak rendkívüli növekedése, a rekordmagas infláció és az általános gazdasági bizonytalanság szinte minden szektoron nyomot hagy. Míg a munkaerőpiacon egyelőre nem tapasztalni jelentős változásokat, kérdés, hogy ez meddig maradhat így.
2022-12-05 14:13:00
December 2-án az EU három intézménye és több mint 500 európai polgár közösen értékelte az Európa jövőjéről szóló konferencia eredményeképp hozott intézkedéseket.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS