Most a cégeket célozza meg a TikTok

2020. 06. 29., 12:30

Üzleti szolgáltatást indít a TikTok, amely megkönnyítheti egy brand kiépítését a platformon.

A TikTok For Businesst azért hozták létre, hogy a jelenlegi és a jövőben élesedő marketingmegoldások gyűjtőhelyéül szolgálhasson. Ebbe beletartozik a brandépítés, a különböző reklámtípusok és formátumok kezelése, vagy akár teljes marketingkampányok létrehozása és lebonyolítása – írja a Computerworld

A leginkább a tizenévesek vagy még fiatalabbak körében népszerű videómegosztó azzal vált híressé, hogy kifejezetten rövid, pár másodperces alkotásokat lehet vele készíteni.

A TikTok For Business kifejezetten azon hirdetőknek és üzleti partnereknek lett kitalálva, akik a videomegosztón keresztül szeretnék eljuttatni terméküket vagy szolgáltatásukat annak közönségéhez.

Egy e-learning programot is elindítottak, amely segít az üzleti partnereknek megtanulni, hogy egészen pontosan milyen lehetőségeik vannak, ha a platformon szeretnének hirdetni. A kezdőár 50 dollár lesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS