Ismét Siófok lett a Marketing Fővárosa

2019. 06. 20., 14:00

Az Országos Városmarketing Díj fődíjasa ismét Siófok városa lett, s így viselheti a „Marketing Fővárosa 2019” címet – számolt be közleményében a Magyar Marketing Szövetség.

A Magyar Marketing Szövetség által alapított díj ötödik évében 125 nevezés érkezett 28 várostól és egy megyei önkormányzattól. Csupán két megyéből nem érkezett nevezés – írja a Kreatív Online.

A pályázó szervezetek 6 kategóriában nevezhettek. Idén – szemben az előző évvel, ahol a külső kommunikációs megoldások és tartalom kategória volt a legnépszerűbb – a rendezvény kategóriában érkezett a legtöbb nevezés, összesen 35.

Minden olyan pályázat, amely megfelelt a zsűri előzetesen meghirdetett kritériumrendszerének elnyerte az Országos Városmarketing Díj gyémánt elismerését. Idén 97 gyémántot adtak át.

Az idei év fődíjasa ismét Siófok városa lett, s így viselheti a „Marketing Fővárosa 2019” kitüntető címet. Siófok 18 nevezéséből 12 részesült elismerésben, azaz a legtöbb Városmarketing Gyémánt díjat nyerte el, így lett ez évben is a Marketing Fővárosa.

Városmarketing nagykövete különdíjat Eger városa kapta nagyszámú és hibátlan pályázataiért. A Marketingaktív megye 2019 különdíjat Somogy megye nyerte el.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.
2022-05-21 13:36:30
Javult a magyarok jövedelmi helyzete az idei első negyedévben a járvány legsúlyosabb időszakához képest, a kedvezőbb összkép ellenére azért sokan vannak, akik még hátrányban vannak, derül ki a K&H biztos jövő index – negyedéves rendszerességgel készülő – reprezentatív felméréséből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS