Meghívásos tenderen nyerte el első húsipari ügyfelét, a Pápai Hús Kft.-t a Carbon Group.
A Pápai Hús Kft.-nél tavaly nyáron kezdődtek piackutatások, ezután írta ki az ügynökségi tendert a cég. A pályázó ügynökségeknek a márkalogót, valamint fogyasztói promóciós kampányt kellett tervezniük – írja a Kreatív Online. A tendert a Carbon Group nyerte.
„A Carbon Group kreatív koncepciói figyelemfelkeltőek, meghökkentőek, humorosak, jól megkülönböztethetőek voltak, az ügynökség saját fejlesztésű, egyedi promóciókezelő alkalmazása is pozitívum volt az elbírálás során” – mondta Dobos Kata, a Pápai Hús Kft. marketingvezetője.
A tender eredményeként született meg a Sonkaszépségverseny fogyasztói promóciós kampány, amellyel a legjobb húsvéti sonkatálakat díjazzák. A játékhoz Máté Szabolccsal, a Street Kitchen szakácsa közreműködésével inspirációs videók is készültek.
Sikeresen megtartotta két Michelin-csillagos minősítését a tatai Platán és a budapesti Stand étterem, további nyolc vendéglátóhely pedig (köztük egy újonnan) egy Michelin-csillagot nyert el idén.
Az előadások több mint negyede a Paks II. atomerőmű-projekttel foglalkozott a Budapesten megrendezett Nukleáris Technikai Szimpóziumon.