Dobbantó Program: több képzésre is jelentkezhetnek a vállalkozást indító, vagy vezető nők

2019. 08. 29., 16:32

A Budapest Bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal együttműködve idén ősszel is meghirdeti a Dobbantó Program egyik legkeresettebb képzését, a Dobbantó tréninget, amely a vállalkozói kompetenciák fejlesztését célozza.

Üzleti és társadalmi felelősségvállalási stratégiánk részeként évek óta támogatjuk a vállalkozó nők karrierépítését és az üzleti sikereik elősegítését, hisz a Budapest Bank egyik fontos célja a magyarországi vállalkozói kultúra fejlesztése, valamint a kisvállalkozások versenyképességének növelése. A közel tíz éve indított Dobbantó Program képzései és klubeseményei révén már közel kétezer vállalkozónő sikeréhez járulhattunk hozzá. Különösen nagy öröm a számunkra, hogy ezek közül a vállalkozások közül jó néhánnyal tartós és folyamatosan fennálló maradt az együttműködésünk” – mondta el Dancsné Engler Bernadett, a Budapest Bank mikrovállalati üzletágvezetője.

A képzés elvégzésével a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek, és szakemberek által véleményezett, kész üzleti tervekkel távoznak. A vállalkozó nők számára meghirdetett tréning 20 fős csoportban zajlik hat héten át, a képzés 12 napján összesen 90 órában. A költségek közel 90 százalékát a Budapest Bank vállalja át. Az október 14-én induló tréningre a SEED Alapítvány honlapján lehet jelentkezni 2019. szeptember 25-ig.

 „A Dobbantó képzés többek között azért olyan népszerű hosszú évek óta, mert nemcsak szakmailag, hanem a résztvevők igényeit is figyelembe véve évről-évre frissítjük, alakítjuk azt. Így például idén ősszel részben módosítottuk a tréning felépítését, és új trénerekkel dolgozunk együtt. A szakmai háttér mellett a másik nagyon fontos eleme a programnak a csapatépítő és a mentoring megközelítés, amelynek nyomán a tréningek résztvevői között olyan szoros baráti és üzleti kapcsolatok szövődnek a tréningek során, amelyeket aztán az üzleti életben is kamatoztatni tudnak” – hangsúlyozta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója

A többhetes tréning mellett újraindul a Quick IT képzés is, szintén a Dobbantó keretében. A kétszer félnapos kurzus az informatika világába enged betekintést, és a résztvevők olyan digitális megoldásokkal ismerkednek meg, amelyek segítik őket a vállalkozásuk működtetésében. Az elhangzottak segítséget nyújtanak a munkafolyamatok és a pénzügyek megtervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében, valamint az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel való kommunikációban, a vállalkozási folyamatok nyomon követésében és értékelésében. A QuickIT képzés igény- és szintfelmérés alapján kezdő és haladó csoporttal is elindul, október 1-én és 22-én. További részletek és a regisztráció ezen az oldalon érhetők el.  

A Program részeként Üzleti tervezés workshopot is szerveznek, ami a világszerte alkalmazott Business Canvas üzleti tervezési módszertanra épül. A szeptember 18-i és az október 16-i képzési napokra itt lehet jelentkezni.

Dobbantó Klubok

A Dobbantó klubesemények is folytatódnak, amelyek minden vállalkozás iránt érdeklődőt várnak. A klubok során az érdeklődők nem csupán a klub résztvevői által megszavazott témákban hallhatnak szakmai előadásokat interaktív formában, hanem lehetőséget kapnak a kapcsolatépítésre is. Az ingyenes Dobbantó klubeseményeken – a tavaszi turnus ütemezését folytatva – ismét minden (őszi) hónap utolsó keddjén (szeptember 24-én, október 29-én és november 26-án) vehetnek részt az érdeklődők. A részletek hamarosan megtalálhatók a Dobbantó Program web és Facebook oldalán

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.
2024-12-11 21:11:00
Kiemelkedő vándorlási többlet és tranzakciószám jellemzi a közép-magyarországi régiót, amely az ingatlanpiac motorjaként egyben az ország legdrágább térsége is – derül ki az Otthon Centrum harmadik negyedévre vonatkozó elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS